13 o C Kdz. Ereğli

YAŞLI KADIN OTOBÜSTEN DÜŞTÜ!..

Gündem 8 yıl 10 ay 7 saat 48 dakika önce 1886

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, halk otobüsünden ineceği sırada yere düşerek yaralanan yaşlı kadın, ağlayarak yardım istediği sağlık çalışanından kendisini kurtarmasını istedi.

Devrim Bulvarı Kaymaklık hizmet binası önündeki hak otobüsü durağında meydana gelen kazada, ismi alınamayan bir kadın yaralandı. Yolculuğunu tamamlayarak ineceği durağa gelen yaşlı kadın, iddiaya göre, otobüsten inmek istediği sırada dengesini kaybederek yola düştü.

Düşen kadının yerde hareket edemediğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. Çok geçmeden olay yerine ambulansla gelen çağlık çalışanları 60’lı yaşlarda olduğu sanılan yaşlı kadına müdahale de bulundu.

Başının ağrıdığını ve midesinin bulandığın belirten kadın, uzun süre gözyaşı döktü. Sağlık ekibinden kendisini kurtarmalarını isteyen talihsiz kadın, “oğlum, midem bulanıyor, beni kurtarın yahu. Başım da ağrıyor. Dengemi kaybetmedim, araba yürüdü ben inerken. Bir ayağımı koymadan ’dur’ dedim, bağırdım ama araba yürüdü. Aynısını polise de söyleyeceğim” dedi.

Sağlık çalışanlarının yaşlı kadına bulunduğu müdahale sırasında, takılan boyunluğun gevşeyerek ağlayan kadının ağzını kapattığını fark eden bir kişi, duruma engel oldu.

Çevredekilerin de yardımıyla ambulansa taşınan ismi alınamayan kadın, götürüldüğü Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 9 saat 54 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 1 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 8 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 5 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 4 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 23 saat önce AĞIR YARALI !
4 gün 9 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 3 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 4 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 7 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI