Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

YASÄ°N-Ä° ÅžERÄ°F OKUTULDU

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Ramazan Bayramı arifesinde Åžehir Mezarlığı’nda Yasin-i Åžerif okutuldu.
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli Belediyesince Åžehir Mezarlığında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuÅŸmada Ramazan ayını bitirmenin hüznünü yaÅŸadıklarını söyleyerek, arife gününe ve yarın idrak edilecek Ramazan Bayramı’na kavuÅŸmanın sevincini yaÅŸadıklarını söyledi.
Ramazan ayı boyunca her gün YaÅŸlılar Gençler Evi’nde verdiÄŸi iftar yemeÄŸine katılımlarından dolayı halka teÅŸekkür eden Uysal, şöyle dedi:
“Bütün hizmetlerimiz sizlerin memnuniyeti için, sizler bunu hak ediyorsunuz. Ben bir kez daha sizlerin Ramazan ayında tuttuÄŸunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin ve ettiÄŸiniz duaların, yaptığınız hayır ve hasenatın hak katında kabul olmasını diliyorum. Sevdiklerinizle nice bayramlara nice güzel günlere ulaÅŸmanızı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu da, programın hazırlanmasında emeÄŸi geçen tüm belediye personeline teÅŸekkür ederek, “bu mübarek Ramazan ayının ve yarın idrak edeceÄŸimiz Ramazan Bayramı’nın Ä°slam ülkelerinde hayırlar getirmesini yine Cenabı Allah’tan temenni ediyorum” diye konuÅŸtu. Program yapılan dua ile birlikte sona erdi.
Programa AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, daire müdürleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MEZARLIK, DOLDU TAÅžTI
Öte yandan; sabah saatlerinden itibaren yakınlarının kabrini ziyaret etmek için şehir mezarlığına gelen vatandaşlar, mezarlıkları temizleyerek dualarını etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo