Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞANMIŞLIKLARI İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR !

YAŞANMIŞLIKLARI İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR !

Ereğli FM, çok özel isimleri konuk etmeye devam ediyor.


Bak işine, güller utansın, Ağlaya ağlaya ve Kaybım var adlı şarkısıyla son zamanların dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç yorumcu Tekir, Ereğli FM’de yayınlanan Canlı Frekans programının canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye radyolarında ilk kez Ereğli FM’e konuşan ve Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin ve Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar’ın sorularını yanıtlayan Tekir, “Yaşanmışlıkları kaleme dökmeyi, yaşanmışlıklarımla gönüllere hitap etmeyi tercih ediyorum. Yaşanmışlıkları kaleme dökmeseydim, şimdi hangi şartlarda, nerede olurdum bilemiyorum. Yaşadıklarımla bir okyanusu çay bardağına sığdırdım diyebilirim, bunun içindir ki hep gönüllere hitap eden şarkılarım olsun istedim ve bugünlere geldim. Benim için önemli olan yazdığım ve seslendirdiğim şarkının patlaması değil, önce gönüllere dokunması sonra uzun süre dinlenmesi .”dedi.

Müzik piyasasında aşırı gürültü ve kirlilik olduğuna vurgu yapan Tekir, “Yeni şarkılarım belli aralıklarla müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Konser gibi organizasyonlar için doğru zamanı bekliyorum. “ şeklinde konuştu.

 

YAŞANMIŞLIKLARI İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR !

Ereğli FM, çok özel isimleri konuk etmeye devam ediyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Aysun Özdemir

28 Eylül 2022 - 20:22

Röportajınız, çok güzeldi. Keyifle dinledik. Emeklerinize sağlık.

Evin alasan

28 Eylül 2022 - 20:04

Harika bir yayındı ! rnEmekçiye , emeğe verilen saygı çerçevesini oldukça üst seviyede tutan bir radyo olduğunuz İÇİN gururluyuz ❣️ Daha nicelerinize .. harika bir yayında Arzu hanım . Yusuf bey

Yorum Yazın

Canlı Radyo