YASAK BİTİNCE ZONGULDAK !.
4 gün süren sokağa çıkma yasağı bitti, ATM önünde kuyruk başladı.

Zonguldak'ta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte vatandaşlar banka önlerine giderek ATM'den işlem yaptı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda 30 büyükşehir ve Zonguldak'ı kapsayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bu gece yarısı itibariyle sona erdi. Yeni tip korona virüsle mücadele nedeniyle alınan karar doğrultusunda 4 gün boyunca adeta sessizliğin hakim olduğu kentte kısıtlama sona erdi. Bazı vatandaşlar evlerine yakın bölgelere ve şehir merkezinde yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlar ise banka önlerine gelerek ATM'lerden işlem yaptı. Araç trafiğinin kısmen de olsa kent merkezinde yoğun olduğu görüntülendi.
Öte yandan İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı da yasağın sona ermesiyle birlikte sürücülerin hız kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Turanlı sosyal medya hesabından, "Korona da henüz bir yere gitmedi; radar da kalkmadı. Her ikisini de sevmediğinizi biliyorum" paylaşımında bulundu.
Bu haber size ne hissettirdi?
110 tepkiOkurların %48'i bu habere kızdı
Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Yorumlar 7
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.-
Mükemmel iyet Kötü bir durum
-
Emrah yalçın Maşallah herhalde aşı Ereğli de bulundu...
-
Elif elif Bugun cocugumu doktora goturdum arabadan asagi inmedim ama.giderken gozumle gördüm ve dedim ki buraya bu hastalik ugramamis canlarini hice sayiyolar gercekten cok üzücü
-
Ben benim İşte bu mükemmell
-
Nurşen temek Ah zonguldak korona virüs bitsin ondan sonra gidersiniz hem para birikir
-
Aleyna sloker Çok yazık gerçekten.
-
Biz evde duranlar aptalda sokağa çıkanlar akıllısı ya bu nasıl mantık biz ozaman neden evde duruyoruz nekadar cahil varsa zongulda Çok harika ya bayıldım






