Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞADIKLARINI ANLATTI !

YAÅžADIKLARINI ANLATTI !

Ereğli`de eşinin şiddetine maruz kalan genç kadının burnu kırıldı.


Ereğli'de eşinin şiddetine maruz kalan genç kadının burnu kırıldı.

EreÄŸli’de yaÅŸayan 23 yaşındaki Elif KolukısaoÄŸlu, eÅŸinin kendisini darp etmesi sonrasında burnunun kırıldığını ve eÅŸi Ä°smail KolukısaoÄŸlu’ndan ÅŸikâyetçi olduÄŸunu söyledi. 1,5 yaşında ve 5 aylık iki çocuk annesi olduÄŸunu ifade eden Elif KolukısaoÄŸlu, ilk çocuÄŸuna hamile kaldığı günden sonra sürekli olarak ÅŸiddete maruz kaldığını ve son olayda da burnunun kırıldığını anlattı. 

Elif KolukısaoÄŸlu açıklamasında “EÅŸim Ä°smail KolukısaoÄŸlu ile 2 yıldır evliyiz. 2 yıldır evliliÄŸimizin sürecinde hamilelik sürecimden beri sürekli ÅŸiddet görmekteyim. Kendisi alkol ve madde bağımlısıdır. Sürekli içip içip arkadaÅŸlarıyla birlikte takılıp 2 tane çocuÄŸum var ÅŸuanda biri 1 buçuk yaşında biri 5 aylık ve sürekli evle alakası yok içip içip bana gelip saldırıyor. Evet, ÅŸikâyetçi oldum ÅŸuana kadar 8 tane dosyamız var çünkü evlilik sürecinden beri söylediÄŸim gibi 2 yıldan beri sürekli bana ÅŸiddet uygulamakta ve hep hamileliklerimde, hamileliklerimden sonra ve 2 çocuÄŸumun gözü önünde bana ÅŸiddet uygulamakta. Ä°lk kızım doÄŸduÄŸunda 6 aylıkken de beni öldürmeye teÅŸebbüs etti boÄŸazımı sıkarak öldürmek istedi çocuÄŸumun aÄŸlamasıyla kurtuldum elinden. Åžuan ikinci çocuÄŸum var ikinci çocuÄŸum kucağımdayken benim burnumu kırdı, dövdü beni. Aileme hakaret, ÅŸiddet sürekli bir bana küfürler hayatımı kastedeceÄŸine dair sözcükler kullanması sürekli bu ÅŸekilde. Åžuan adli süreçteyiz, 1 aylık hapis cezasına karar verildi 3 aylıkta uzaklaÅŸtırma kararı aldım. Benim hiçbir suçum yok aldatmadım, yalan söylemedim, ihanet etmedim, hırsızlık yapmadım 2 çocuÄŸuma bakıyorum sadece ve sürekli bu ÅŸiddete maruz kaldım” dedi.

Elif KolukısaoÄŸlu’nun ÅŸikâyetçi olduÄŸu eÅŸi Ä°smail KolukısaoÄŸlu’nun çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo