Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞ GÜNÜNÜ MEZARINDA DUA EDEREK KUTLADILAR

YAŞ GÜNÜNÜ MEZARINDA DUA EDEREK KUTLADILAR

Zonguldak’ta, geçen yıl bonzai kullanımı sonucu yaÅŸamını yitirdiÄŸi öne sürülen Miraç Kefeli’nin ailesi ve arkadaÅŸları, gencin 19. yaÅŸ gününü mezarı başında dua ederek kutladı.

Ä°ncivez Mahallesi’nde yerde hareketsiz bulunmasının ardından kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde 17 Aralık 2014’te yaÅŸamını yitiren gencin babası Erhan Kefeli ve yakınları, 19. yaÅŸ gününü göremeyen Miraç’ın mezarı başında dua okudu. 

Baba Kefeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun saygılı ve dürüst olduğunu, yalan söylemediğini belirterek, ilk defa doğum gününü yalnız kutladıklarını söyledi.

Oğlunu unutamadıklarını, acılarının devam ettiğini anlatan Kefeli, şöyle konuştu:

"Acımız ne kadar daha sürecek, bilemiyorum. Yaşıyor muyuz, yaşamıyor muyuz, bilemiyoruz. Hiçbir tadımız ve keyfimiz yok. Oğlumun her doğum gününü ailece evimizde kutluyorduk. Kutlamalarımız iyi oluyordu. Anne, baba, kız kardeş ve oğul olarak dört kişiyiz. Maalesef bugün Miraç yok ve doğum günü kutlamasını yalnız yapacağız. Oğlumun doğum gününde mezarına gelerek dua ediyoruz. Bir yanımız onsuz eksik. Doğum günü nedeniyle oğlumun arkadaşları mezarına gelerek dua etti. Bu, beni çok duygulandırdı. Demek ki oğlumun çok seveni varmış."

Gençlerin ve çocukların uyuÅŸturucudan uzak durmasını istediÄŸini dile getiren Kefeli, "Haberlerde okudum, Zonguldak’ta bir bayan, üzerinde bonzaiyle yakalanmış. Yazık günah. Gençlerimize söylemek istediÄŸim, kesinlikle bu melanetten uzak dursunlar. Bu melaneti gençlerimize aşılıyorlar. Sonra ’yandım’ demesinler.  OÄŸlumun ölümüyle ilgili adli tıp raporlarını bekliyoruz. Ä°ÅŸin takipçisiyiz. Olaya karışan kiÅŸilerle ilgili isimleri polise ve mahkemeye bildirdik" diye konuÅŸtu. 

- Arkadaşları mezarına su dökerek dua etti

Berk Bora da (19) arkadaÅŸlarının doÄŸum gününde mezarını ziyaret ettiklerini belirterek, "Miraç, çok temiz kalpli bir arkadaşımızdı, yaÅŸamını yitirdiÄŸine hala inanamıyorum. Diyecek kelime bulamıyorum. KardeÅŸ kelimesi yakışacak bir insandı. Onunla çok hayallerimiz vardı. Antalya’ya gidecektik. DoÄŸum gününü beraber kutlayacaktık" ifadesini kullandı.

Ä°ncivez Mahallesi’nde 16 Aralık’ta yerde hareketsiz bulunmasının ardından 112 Acil Servis ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Miraç Kefeli, yoÄŸun bakıma alınmış, ertesi gün hayatını kaybetmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo