Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARISI YIKILAN EVDE, “ÖLÜMLE” YAŞIYOR!

YARISI YIKILAN EVDE, “ÖLÜMLE” YAŞIYOR!

                                                      EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yıkılma tehlikesi altındaki tek odalı evde yaşadığını belirten 62 yaşındaki Sezai Demir, her an göçük altında kalarak ölebileceğini bildirdi.
Alınan bilgiye göre, yaşamını düğün organizasyonlarda türkü söyleyerek kazanan kimsesiz Sezai Demir, Ereğli FM muhabirine konuşmasında, Kışla Mahallesi Okul Sokak’ta aile büyüklerinden kalan, zamanında ise altı ahır olarak kullanılan yaklaşık 100 yaşındaki iki katlı evde yaşadığını söyledi.
Geçtiğimiz yıl aşırı yağış sonrası meydana gelen dere taşkınında evin bir bölümünün çöktüğünü, aradan geçen zamanda da çökmenin belirli aralıklarda sürdüğünü anlatan Demir, şu sözlerle konuştu:
UYSAL’A TEŞEKKÜR ETTİ
“Sorunumu çözecek bir çare bulamıyorum. Çocukluğumdan beri bu evde kalıyorum. Yetkililerin bana yardımcı olmasını istiyorum. Evimin bir kısmı, bir sene önce meydana gelen sel felaketinde çöktü. Sonraki günlerde ise günden güne yıkılmaya devam etti. Korkuyorum ama ne yapayım, nereye gideyim? Ama sağ olsunlar Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, Ramazan Bayramı afisinde geldi ve baktı. ’Gereken ne ise yaparız’ dedi. O’na teşekkür ediyorum.
“KORKUYORUM”
Buradan başka gidebilecek yerim yok. Bir yakınım var, O’na da gitmek istemiyorum. Akşam olduğunda, evimde huzurlu uyumak istiyorum. Eve girerken korkuyor, çekiniyorum. Acaba ne zaman çökecek, ne olacak sonum diye uyuyamıyorum. Yetkililerden, devletimizden, hayırseverlerden yardım bekliyorum.”  

YARISI YIKILAN EVDE, “ÖLÜMLE” YAŞIYOR!

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo