Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARDIM KOLİLERİ AFET MERKEZİNE ULAŞTI

YARDIM KOLÄ°LERÄ° AFET MERKEZÄ°NE ULAÅžTI

Ereğli Belediyesi Kahramanmaraş`a 1000 koli gıda yardımı gönderdi.


GeçtiÄŸimiz hafta Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı arayarak bölgedeki depremzedeler için acil gıda destek isteyen CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ali Öztunç’un talebi üzerine 1000 adet gıda kolisi bölgeye ulaÅŸtı.

1000 GIDA YARDIMI KOLÄ°SÄ° AFET MERKEZÄ°’NDE

Gelen talebi deÄŸerlendiren Belediye BaÅŸkanı Posbıyık, belediye bünyesinde bir ekip oluÅŸturarak, içinde 4 kiÅŸilik bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak 1000 adet yardım kolisinin bir tır ile CHP Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından oluÅŸturulan KahramanmaraÅŸ Afet Koordinasyon Merkezi’ne gönderdi.

Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı temsilen CHP Belediye Meclis Ãœyesi Gökhan Günay ile birlikte bölgeye giden ekibi Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi Daire BaÅŸkanı Mustafa Ãœnsal karşılayarak, kendileri ile yakından ilgilendi. Çalışmaları yakından takip eden CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ali Öztunç da ayrıca arayarak teÅŸekkür etti. 

YARDIM İÇİN TEŞEKKÜR

Yardım merkezinde bulunan KahramanmaraÅŸ Küresel Gazeteciler Ä°l Temsilcisi Bekir DoÄŸan; “Burası eski MaraÅŸ, 6 Åžubat’taki deprem felaketinde ÅŸehir merkezi tamamen yok oldu. belediye binasının yanındaki iÅŸ yerimiz de yıkıldı.  Yardımlarınız için teÅŸekkür ediyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YARDIM KOLÄ°LERÄ° AFET MERKEZÄ°NE ULAÅžTI

Ereğli Belediyesi Kahramanmaraş`a 1000 koli gıda yardımı gönderdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo