Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARDIM EDER MİSİN?

YARDIM EDER MÄ°SÄ°N?

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan Yaren


Devlet’in verdiÄŸi ilaçlar alerji yapıyor, alerji yapmayan ithal ilaçlar ise 48 bin lira…
 

Kan hücrelerinin özellikle de akyuvarların normalin üzerinde çoğalması ile kendini gösteren bir kanser türü olan lösemiye yakalanan küçük çocuk, kendisine yapılacak yardımlar için elini uzattı.
 


Zonguldak ili Alaplı ilçesinde yaÅŸayan Ravza Yaren Yavuz’a, bir süre önce Akut Lenfoblastik Lösemi teÅŸhisi konuldu. Tedavisi Ä°stanbul Göztepe AraÅŸtırma Hastanesi’nde süren Ravza, burada hayata tutunmaya çalışıyor.
ALERJÄ° YAPIYOR!
Kendisine telefon ile ulaşılıp bilgi alınan Ravza Yaren Yavuz’un babası Ãœmit Yavuz, kızının tedavi gördüğü hastaneden çok memnun olduÄŸunu söyledi. Devlet eli ile verilebilen ilaçların Ravza’a alerji reaksiyonlar verdiÄŸini anlatan baba Yavuz, “maalesef verilen ilaçlar kızıma yaramıyor. Alerji yapmayanlar ise ithal yolla alınabiliyor ve 3 aylık tutarı yaklaşık 48 bin lira tutuyor. Bu ilaçların sürekli tekrarlanması geriyor. Yardıma ihtiyacımız var” diye konuÅŸtu.
YAKINLARI DA ÇAĞRIDA BULUNDU
Öte yandan, Ravza Yaren Yavuz’un yakınları da, sosyal medyada bulundukları paylaşımlarda bulunarak, “Az çok demeden kardeÅŸimize ve ailesine yardım elini uzatalım. Haydi Alaplı Yaren’i yaÅŸatmak için el ele verip desteÄŸimizi gösterelim” diyerek yardım beklediklerini belirttiler.

Ä°RTÄ°BAT TEL: 0535 385 97 85 (BABASI ÃœMÄ°T YAVUZ)

Ä°BAN: TR30 0004 6000 7788 8000 2282 59

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük12
üzgün3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo