Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARALILAR VAR !.

YARALILAR VAR !.

Ereğli-Akçakoca ve Ereğli -Ormanlı yollarından kaza haberleri geldi.4 yaralı var.


 Alaplı -Akçakoca karayolunda meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan otomobil bariyerlere çarparak parçalandı. Kazada sürücü ve iki yolcusu yaralandı.

 

Kaza Alaplı Akçakoca karayolu Kocaman köyü Orman Ä°ÅŸletme Müdürlüğü mevkiinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre Akçakoca’dan Alaplı istikametine giden Ö.Y. idaresindeki 34 Y 0350 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada parçalanan otomobil sürücüsü Ö.Y. ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan F.Y. ve A.Ç. yaralandı. Yaralılar için haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hurdaya dönen otomobil çekici le kaza yerinden kaldırılırken olay ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

ORMANLI YOLUNDAKÄ° KAZA

Zonguldak’ın EreÄŸli-Ormanlı karayolu Yazıcılar köyü mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi otomobil yoldan çıkarak ÅŸarampole yuvarlandı. Kazada yaralılar olduÄŸu ihbarını yapılırken, sürücünün araçta tek olduÄŸunu ve kendi imkânları ile araçtan çıktığı öğrenildi.

 

 Kaza 18.20 sularında EreÄŸli Ormanlı yolu Yazıcılar köyü çıkışında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 LD 601 plakalı otomobil sürücüsünün yağışlı havada direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine araç takla atarak ÅŸarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaÅŸlar yaralı olabileceÄŸi ihtimali üzerine Jandarma, Ä°tfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaÅŸan ekipler araç sürücüsünün kendi imkânları ile araçtan çıktığını ve aracın içinde yolcu olmadığını belirledi. 112 ekipleri sürücüye olay yerinde müdahale ederken, sürücünün kendisinin yaralı olmadığını söylemesinin ardından kaza yerinden ayrıldı. Trafik aracın kurtarma çalışmasının ardından normale döndü.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük2
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo