Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARALILAR VAR !.

YARALILAR VAR !.

Ereğli`de kontrolden çıkan araç sahilde fotoğraf çektiren düğün kafilesinin içine daldı..


 

Kaza ilçeye bağlı Süleymanlar Mahallesi Amirallik Kavşağı mevkiinde saat 16.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde Melek Acar- Murat Deniz çiftinin nikahına katılan Hasan Aksoy (64), nikahtan sonra aracına binerek kültür merkezinden ayrılmak istedi

Sürücü Hasan Aksoy ana yola bir anda çıkarak hareket halinde ki 67 ABK 715 plakalı cipe çarptıktan sonra sahil bandında girdi. Sahil bandında hatıra resmi çektiren gelin-damat ve yakınlarının arasına dalan Hasan Aksoy’un kullandığı cip ilk belirlemelere göre biri ağır 3 kiÅŸinin yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine çok sayıda 112 ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çeşitli hasat6nelere kaldırdı. Kazadan sonra sinir krizi geçiren yaralı yakınlarını çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Gelin Melek Acar ise gözyaşları arasında olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kazada yaralanan ve Özel Echomar Hastanesine kaldırıldın Hakibar Deniz’in (57) vücudunda kırıklar ve iç kanaması olduÄŸu öğrenildi. Durumunun ağır olduÄŸu ve sevk edileceÄŸi ifade edildi. Devlet hastanesine kaldırılan yaralı Emel Makaracı’nın (47) tedavisine baÅŸlandığı ve saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. 

Sürücü Hasan Aksoy kaza ile ilgili polise yaptığı konuşmada, aracın bir anda havalandığını ve frene basmasına rağmen aracını durdurmadığını söyledi. Sürücü Hasan Aksoy ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR..

 

 

YARALILAR VAR !.

Ereğli`de kontrolden çıkan araç sahilde fotoğraf çektiren düğün kafilesinin içine daldı..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün14
şaşkın8
kızgın5
gülücük1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°smail demir

05 Ekim 2020 - 20:45

Bu zamanda düğün yapanları Allah a havale ediyoruz

Muhammet ALTINBAÅž

05 Ekim 2020 - 13:12

Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah

Hakan kurt

05 Ekim 2020 - 12:24

Hani dugunler yasaktı noldu ha bide siz canlı yayın yapmaya dewam edin

Yorum Yazın

Canlı Radyo