Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARALI İŞÇİLER TEDAVİ ALTINA ALINDI..

YARALI İŞÇİLER TEDAVİ ALTINA ALINDI..

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) meydana gelen kok gazı patlamasında 5 kişi yaralandı.


Edinilen ilk bilgilere göre Levha Ä°tmal tesislerinin yanında müteahhit firmaya tahsis edilen atölyede yüksek fırına malzeme yapımı sırasında kok gazı patlaması meydana geldi. Patlamada Ergün Düzgün (55), Berk Özdemir (57), Kenan Durhan (59), Cabir Karadeniz (56), Olcay TürkoÄŸlu (58) yaralandı.

Yaralıların vücutlarında 1. ve 2. derece yanıklar olduÄŸu özel hastaneye kaldırılan  yaralılarının tedavilerinin devam ettiÄŸi öğrenildi.

 

ERDEMÄ°R’den kaza açıklaması…

 EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMÄ°R) meydana gelen kok gazı patlamasında 5 kiÅŸi yaralanmıştı. EFOR Endüstriyel Tesisler Montaj Ä°malat ve Ä°nÅŸaat A.Åž. tarafından kok gazı patlaması ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

 Açıklama şöyle;

“EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Åž (Erdemir) iÅŸletme sahasındaki Levha Haddehanesi’nde Åžirketimize tahsis edilen alanda bugün saat 15:00’da “iÅŸ kazası” meydana gelmiÅŸtir.

Kazada, “3 Set Konvertör Ä°mali ve Ön Montajı” yapan 5 personelimiz kazalanmıştır.

Kazalanan 5 personelimiz, kısa sürede, ambulans ile Echomar Hastanesi’ne kaldırılmıştır.

Hastaneden yapılan müdahalede, 3 personelimizde 2. derece yanık, 2 personelimizde ise 1. derece yanık oluştuğu belirlenmiştir.

Ä°ki personelimiz ayakta yapılan tedavilerin ardından,  3 personelimiz ise 2 saatlik tedavi sürecinin ardından taburcu edilmiÅŸtir.

Kaza esnasında Åžirketimizde görevli kaynak mühendisi ve iÅŸ güvenliÄŸi mühendisinin de olay yerinde bulunduÄŸunu ifade etmek isteriz. Alınan üst seviye tedbirlere raÄŸmen gerçekleÅŸen kazadan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. 

Yaralanan çalışanlarımızın tedavileri kapsamında gerekli tüm adımların atılmakta olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yaralı çalışanlarımıza acil ÅŸifalar diliyor, kaza sonrası desteklerini esirgemeyen Erdemir’e de şükranlarımızı sunuyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
gülücük7
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo