Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAPTIRDILAR, DEVLET'E TESLİM ETTİLER

YAPTIRDILAR, DEVLET'E TESLÄ°M ETTÄ°LER

Yaptırdıkları anaokulunu devlete teslim ettiler


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesinde, hayırseverlikleri ile ülke genelinde tanınan Ahmet Orhan ve Nurdan OÄŸuz çifti, yeni yaptırdıkları anaokulunu Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ’a teslim etti. 
Alınan bilgiye göre, ilçede  daha önce bir ilk ve birde ortaokul yaptıran OÄŸuz çifti, son olarak aynı okul bahçesine birde anaokulu yaptırdı. Bir yıl önce teslim ettikleri ilk okulun ardından dünde yapımını tamamladıkları anaokulunu teslim ettiler.
EreÄŸli Kaymakamlığı’ndan konuya iliÅŸkin olarak yapılan açıklamada ÅŸu bilgilere yer verildi:
“Kdz EreÄŸli’nin kıymetli hayırseverlerinden Ahmet Orhan ve Nurdan OÄŸuz çiftinin eÄŸitime destekleri devam ediyor. Kendi adlarına yaptırdıkları ilkokulu hizmete açılmasının üstünden bir yıl geçmeden yine okulun bahçesinde yaptırdıkları kendi adlarını taşıyan anaokulunu yapılan protokol ile devlete teslim edildi. Düzenlenen devir teslim törenine Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, hayırsever çift Ahmet Orhan OÄŸuz ve eÅŸi Nurdan OÄŸuz, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Murat Kapıcı, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ä°smail Aksoy ile anaokulunun kurucu müdürü Günay Çankırılı katıldı. 2019-2020 EÄŸitim Öğretim yılı Ä°tibari ile halkımıza ve sevgili çocuklarımıza hizmet vermeye baÅŸlayacak olan Nurdan ve Ahmet Orhan Anaokulunun Kdz. EreÄŸli’mize ve eÄŸitim camiamıza hayırlı uÄŸurlu olmasını dileriz. Kıymetli hayırseverlerimize EÄŸitim camiamıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunar, Kdz. EreÄŸli halkı olarak teÅŸekkürü bir borç biliriz.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo