Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAPARSA DOĞA YAPAR !.

YAPARSA DOÄžA YAPAR !.

Tüm öğrencilerin katılımına açık ücretsiz ve online sınavların tarihleri belli oldu.


Ä°TÃœ ETA Vakfı DoÄŸa Koleji 2020-2021 eÄŸitim-öğretim yılı ilkokul, ortaokul ve lise kademesi akademik deÄŸerlendirme sınavı, eÄŸitimde fırsat eÅŸitliÄŸi saÄŸlama hedefiyle ücretsiz ve online olarak tüm öğrencilerin katılımına açık olarak yapılacak.

5, 6, 7 ve 8. sınıf sınavları 14 Kasım Cumartesi, 4. sınıf sınavı 15 Kasım 2020 Pazar 9, 10, 11 ve 12. sınıf sınavları ise 21 Kasım 2020 Cumartesi tarihinde tüm öğrencilerin katılımına açık ve ücretsiz ÅŸekilde uygulanacak.

 

Ä°TÃœ ETA Vakfı DoÄŸa Koleji, sosyal sorumluluk bilinci ve eÄŸitimde fırsat eÅŸitliÄŸi saÄŸlama hedefiyle; 2020-2021 eÄŸitim-öğretim yılı ilkokul, ortaokul ve lise kademesi için online akademik deÄŸerlendirme sınavını tüm öğrencilerin katılımına açtı.

Ä°TÃœ ETA Vakfı DoÄŸa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Her çocuÄŸun iyi eÄŸitim alma hakkını gözeterek, online akademik seviye deÄŸerlendirme sınavımızı sadece DoÄŸa Kolejine deÄŸil, Türkiye genelindeki tüm öğrencilerimizin baÅŸvuru ve katılımına açtık. Pandemi sürecinde her çocuÄŸun eÄŸitim-öğretim hakkından eÅŸit ÅŸekilde yararlanması ve eÄŸitimde fırsat eÅŸitliÄŸini saÄŸlamak için ödev ve sorumluluÄŸumuzu yerine getirmek, ülkemize borcumuzdur” dedi.

Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Uygulayacağımız online akademik seviye deÄŸerlendirme sınavına katılan öğrencilerimiz, 2020-2021 akademik yılının ilk çeyreÄŸinde konu ve kazanım bazlı akademik geribildirim alacak. Sınava katılan öğrenciler aynı zamanda Türkiye geneli bir sıralama elde ederek kendilerini değerlendirme ÅŸansı yakalayacak” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ve 11. sınıfların sınav kapsamı akademik yılın ilk çeyreğindeki konu ve kazanımları kapsarken; 12. sınıf öğrencileri için sınav kapsamı TYT konularından oluşacak. Sınava katılım için Doğa Koleji öğrencilerinin herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek bulunmazken, kurum dışından sınava katılmak isteyen öğrenciler Doğa Kolejinin kurumsal web sayfası www.dogakoleji.k12.tr adresinden başvurularını yapabilecek.

Kayıtlar kontenjanlarla sınırlı, ücretsiz ve Türkiye genelindeki tüm 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olacak. Sınava kayıt ve bilgi almak için başvuru.dogakoleji.k12.tr adresi ziyaret edilebilecek.

 

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo