14 o C Kdz. Ereğli

YANIT GECİKMEDİ: AMERİKAN SOSLU ARANIYORSA...

İYİ Parti Karadeniz Ereğli Başkanı Asım Tazegül, 23. Dönem CHP Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu’nun basına yansıyan açıklamasını kınadığını bildirdi.

Siyaset 6 yıl 2 ay 21 gün 17 saat 37 dakika önce 1221

Haberi Paylaşın

Tazegül, yazılı açıklamasında, Müftüoğlu’nun Hakimiyet Gazetesi ziyaretinde yaptığı açıklamalarda yer verdiği “biz Mustafa Kemal’in Altı Oku ve Kemalizmini doğru yaşatamazsak karşımıza, en altı Atatürk’ün çok karşı çıktığı ’Turancı’, ortası ’Atatürkçü’, üstü ’Washington soslu’ bir parti çıkar” söylemlerine sert tepki gösterdi. Müftüoğlu’nun partilerini hedef alan sözlerini ’hakarete varan absürt’ açıklama olarak değerlendiren Tazegül şunları kaydetti:

Absürt Açıklama
“Partimizle ilgili ’Altı Turancı, ortası Atatürkçü, üstü Amerikan Soslu parti’ diye hakaretlere varan absürt açıklamalarda bulunmuştur. Saygıdeğer Ereğlililer, partimiz Sayın Meral Akşener’in genel başkanlığında kurularak faaliyetlerine başlamıştır. İYİ Parti milletimizden olağanüstü ilgi ve alaka görmektedir. İktidara alternatif olarak halkımız tarafından kabul görmektedir. Bu durum, ülkemizi ve halkımızı sevenlerce alkışlanmaktadır. Kongre süreçlerimiz devam etmekteyken bu uygunsuz ve alakasız açıklamayı kınıyorum.
Açıklamayı yapan Buket Müftüoğlu isimli bayan CHP’liyim diye de sıfat kullanarak sanki CHP de böyle düşünüyormuş gibi bir algı da yaratmak istemektedir. Kullandığı dil sosyal demokrasiye yabancı bir dildir. CHP’ye paraşütle geldiği açıktır. Bu hanımefendiyi CHP’li olarak görmüyor ve açıklamanın CHP’yi de bağladığını düşünmüyoruz.

Amerikan Soslu Aranıyorsa..!
Bu açıklaması, Ereğli politikasında kendisini gündeme taşımak hezeyanından başka bir şey değildir. Amerikan soslu aranıyorsa açıklamayı yapanın aynaya bakmasını öneririm. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti iktidar adayı bir partidir. Partimiz böyle Ucuz kasaba politikacılarının iç malzeme yapacağı parti değildir.

Kongre Tarihini Verdi
Sloganımız, ’Ereğli İYİ olacak, Zonguldak İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak’ şeklindedir. Bu çerçevede, teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Üye kayıtlarımız devam etmektedir. Partimize üye olmak isteyen halkımızı Meydanbaşı Caddesi Keleşler İş Merkezi Kat 5’te bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilat binamıza bekliyoruz.
İYİ Parti 1. Olağan Kongremiz, 18 Şubat 2018 Pazar Günü, 13.00’te Keleşler Park Otel’de gerçekleştirilecektir. Tüm Ereğli Halkını kongremize davet ediyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 23 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
9 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 21 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 12 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 18 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 17 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 23 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 20 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 22 saat 2 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !