14 o C Kdz. Ereğli

Yan yol, bir hafta sonra açılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gülüç-Kepez karayolunda yapılan çalışmaların ardından Kavaklık mevkisinde giriş ve çıkışlarda araçlar için büyük bir sorun haline gelen yan yol bağlantı sorunu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın girişimleriyle çözülüyor.

Gündem 6 yıl 7 ay 24 gün 22 saat 10 dakika önce 1419

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Devrek Caddesi’ne bağlantı yolu bulunmayışı nedeniyle sürücülerin bir süredir tepkisini çeken sorunun ortadan kalkacağı bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, şehrin belediye başkanı Uysal, Kavaklık mahallesi ile Devrekyolayrımı mevkisinde süren bağlantı yol açma çalışmasını yerinde inceledi. Uysal, giriş ve çıkışı sağlayacak yan yolun önümüzdeki haftadan itibaren araç trafiğine açılacağını belirterek şöyle dedi:
“Kavaklık bölgesinden şehir merkezi istikametine gelmek isteyen araçlar, dönmek için Kepez deki kavşağa kadar gitmek zorunda kalıyorlardı. Halkımızın da isteği üzerine burada bir bağlantı yan yol yapımına başladık ve bugünde yaklaşık 1 kilometrelik alanda yolun asfaltlama çalışmalarına başladık. Pazartesi günü gibi çalışmalar bitmiş olacak. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren bağlantı yolunu araç trafiğine açmış olacağız.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 32 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
10 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 saat 45 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 38 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 19 saat 12 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 18 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 21 saat 39 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
13 saat 20 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !