Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yan yol, bir hafta sonra açılacak!

Yan yol, bir hafta sonra açılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gülüç-Kepez karayolunda yapılan çalışmaların ardından Kavaklık mevkisinde giriÅŸ ve çıkışlarda araçlar için büyük bir sorun haline gelen yan yol baÄŸlantı sorunu, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın giriÅŸimleriyle çözülüyor.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Devrek Caddesi’ne baÄŸlantı yolu bulunmayışı nedeniyle sürücülerin bir süredir tepkisini çeken sorunun ortadan kalkacağı bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ÅŸehrin belediye baÅŸkanı Uysal, Kavaklık mahallesi ile Devrekyolayrımı mevkisinde süren baÄŸlantı yol açma çalışmasını yerinde inceledi. Uysal, giriÅŸ ve çıkışı saÄŸlayacak yan yolun önümüzdeki haftadan itibaren araç trafiÄŸine açılacağını belirterek şöyle dedi:
“Kavaklık bölgesinden ÅŸehir merkezi istikametine gelmek isteyen araçlar, dönmek için Kepez deki kavÅŸaÄŸa kadar gitmek zorunda kalıyorlardı. Halkımızın da isteÄŸi üzerine burada bir baÄŸlantı yan yol yapımına baÅŸladık ve bugünde yaklaşık 1 kilometrelik alanda yolun asfaltlama çalışmalarına baÅŸladık. Pazartesi günü gibi çalışmalar bitmiÅŸ olacak. Ä°nÅŸallah önümüzdeki haftadan itibaren baÄŸlantı yolunu araç trafiÄŸine açmış olacağız.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hamza Candan

09 Eylül 2017 - 12:51

Bolucek yoluna cakil serpiÅŸtirmek yerine cukurlar doldurulsada duzgun bi asfalt calismasi yapilsa . Eskisi daha makbuldu

Yorum Yazın

Canlı Radyo