Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YALÇIN’DAN OTOPARK AÇIKLAMASI

YALÇIN’DAN OTOPARK AÇIKLAMASI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sertan Yalçın, çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için merkezdeki otopark sorununa çözüm bulunduÄŸunu açıkladı.


Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz. Ereğli TSO Başkan Sertan Yalçın ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Ziyarette Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Çınar, Yücel Oktay ve Murat Cebesoy, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz bulundu.
Bir süre önce hayatını kaybeden Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker’e Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm TSO camiasına baÅŸsaÄŸlığı dileyen Kdz. EreÄŸli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Hikmet Tezel, EreÄŸli için yapılacak hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti ifade eden Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın’da Hikmet Tezel’in EreÄŸli için çok deÄŸerli bir isim olduÄŸunu belirterek, yenide göreve seçilmesinin kendilerini memnun ettiÄŸini söyledi. Bu güne kadar Esnaf Kefalet Kooperatifi BaÅŸkan ve yöneticileri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Yalçın, bundan sonra uyumlu çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı. Yalçın konuÅŸmasında “Öncelikle BEÃœ Kdz. EreÄŸli yerleÅŸkesi için mücadelemize kaldığımız yerden baÅŸlamamız gerekir. Bu iÅŸ bir an önce sonuçlandırılmalı ve yapımına baÅŸlatılmalıdır” dedi.
Çarşı esnafına…
Çarşı merkezindeki esnafların otopark sıkıntısından dolayı müşteri kaybı yaşadıklarını ifade eden Yalçın, konuyu Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile görüşerek çözüme kavuşturduklarını söyledi. Yalçın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Çarşı içerisindeki Devrim Bulvarı olarak nitelendirdiÄŸimiz banka önlerinde bulunan alanda otopark ile ilgili düzenleme talep etmiÅŸtik. Bunu talep etmemizdeki amaç çarşı içerisindeki esnafa gelen müşteri hareketliliÄŸinin arttırılması yönündeydi. Talep ettiÄŸimiz nokta ÅŸuydu; bu alanda abonman olarak yani sabah bırakıp akÅŸam oradan alan kiÅŸilerin oraya araç park etmesinin yasaklanmasını istemiÅŸtik. Uzun süreli parkların daha uygun yerlerde yapılmasını istedik.
Çarşı içine alışveriş amacıyla gelecek müşterilerin araçlarını daha rahat park edip alışverişlerini daha rahat yapmalarını sağlamak için bunu istedik. Bugün itibariyle de bu uygulamanın başladığı bize bildirildi. Hatta burada bir 15-20 dakikalık bir sürede ücretsiz olarak kullanabilecekler. Dolayısıyla ben Ereğli halkının çarşı içindeki esnafa daha rahat ulaşabileceğini düşünüyorum.
Bunun yanında aynı ÅŸekilde Erdemir Caddesi ile ilgili de bir projemiz var. Jet Yolayrımından Ä°stanbul Yolayrımına kadar olan kısmında yine aynı ÅŸekilde ücretli otoparka dönüştürülmesi ve oraya alışveriÅŸe gelecek insanların arabalarını bırakabilecek park yerlerine rahatlıkla ulaÅŸabilmelerini talep ettik. Önümüzdeki günlerde Erdemir Caddesi’ndeki araç trafiÄŸi ile ilgili de Belediye BaÅŸkanımızla bir görüşmemiz olacak. Belediyemize de esnafımızın sorunları ile ilgili taleplerimizde bize destek olduÄŸu için teÅŸekkür ediyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo