13 o C Kdz. Ereğli

Yalçın: ‘Güçlü TSO Güçlü Ereğli’

Yalçın: ‘Güçlü TSO Güçlü Ereğli’

Ekonomi 6 yıl 1 ay 6 gün 20 saat 8 dakika önce 1096

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın 15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak seçimler öncesi Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (OSB) sanayicileri gezerek destek istedi.
Organ seçimlerine ’Güçlü TSO Güçlü Ereğli’ olarak hazırlanan Yalçın, Başkan Yardımcıları Abdülkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile birlikte OSB’de faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Ziyaretler sonrası açıklamada bulunun şunları kaydetti:
“Gün boyu ekip arkadaşlarımızla birlikte firma ziyaretleri yaptık. Yönetim dönemimizde gerçekleştirdiğimiz ve yapmayı planladığımız projelerimiz, detayları ile anlattık. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. OSB’deki firma temsilcileri de bizlerde çok memnun olduk. Gördük ki; Ereğli OSB, Güçlü TSO Güçlü Ereğli ekibinden yana. Benzer saha ziyaretlerine ben ve arkadaşlarım dün olduğu gibi, bugün ve yarın da devam edeceğiz. Bize destek olan, bizi çıktığımız bu hizmet yolunda şevklendiren iş dünyamızın değerli temsilcilerine teşekkür ederiz.”
’Yatılı Teknik Lise’
Yalçın ve ekibi ziyaret kapsamında OBAL Alüminyum, OVESE Mühendislik, ERW-TECH, ERMAKSAN, KAYA Metalürji, Yahyaoğlu Döküm, TEKNOPLENT, Us Mühendislik, Tat Metal, Çınar Boru firmalarına gitti.
OSB’ye planlanan yatırımlar olan ’Teknopark’, ara elaman açığını giderecek iş garantili ’Yatılı Teknik Lise’ ve ’Kapsamlı Sosyal Tesisler’ gibi yatırımlar anlatıldı. Firma temsilcilerinden 15 Nisan’da yapılması planlanan TSO Organ Seçimlerinde destek istendi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 21 saat 8 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 25 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 13 saat 38 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 10 saat 14 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
20 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 21 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 14 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 19 saat 28 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !