12 o C Kdz. Ereğli

YAKALANDI BIRAKILDI... YİNE YAPTI...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 2 ay 12 gün 5 saat 52 dakika önce 638

Haberi Paylaşın

Zonguldak'ta, kısa süre önce aynı gün soyduğu işyerlerinden 3’üncüsünde suçüstü yakalandıktan sonra cezai ehliyeti olmadığı için serbest bırakılan kişi, dün yine işbaşındaydı. Hırsızlık sanlısı, bir marketten aldıklarını başka bir markete taşıdı.
Edinilen bilgiye göre, Eşref B. 5 gün önce 3 iş yerinde hırsızlık olayını gerçekleştirirken suçüstü yakalandı, gözaltına alındı. Ancak yapılan incelemede cezai ehliyeti olmadığı belirlenen şahıs serbest bırakıldı. Aynı kişi dün de Tepebaşı ve Yeşil Mahallelerinde bulunan 2 markete girdi.
Yeşil Mahallede bulunan dükkanın önünde bulunana içecek dolabı ve dükkanın camını kırarak içeri girmeye çalışan Eşref B, bunda başarılı olamayınca dışarıda duran son kullanma tarihi geçmiş ürünleri çalarak Tepebaşı Mahallesi’ndeki başka bir markete götürdü.
Burada sürgülü kapıyı açıp içeri giren Eşref B, bir miktar para çaldığı öğrenildi.
Hırsızlık olaylarının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Sabah saatlerinde iş yerlerini açan market sahipleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.

"Yetkililerden yardım istiyorum"
İş yerinden hırsızlık yapılan Semran Kalaycı ise çalınan ürünlerin son kullanma tarihi geçtiği için iadesinin yapılacağını söyledi. Yaşadığı durum karşısında şaşkın olduğunu gazetecilere anlatan Kalaycı, şöyle dedi:
“Üzgünüm böyle topluma zarar veren kişi ya da kişilerin acilen yapılması gereken neyse yapılmasını istiyorum. Zorla kazandığımız emeği gasp etmek günahtır. Her şeyden önce zarar, ziyan dolabı kırmış, camı kırmış, iade olan ürünlerimiz vardı onları alıp başka markete götürmüş. Daha önce bu şahıs birkaç dükkana girmiş ve akli dengesi bozukmuş yetkililerin bu konuya bir çözüm getirmesini istiyorum.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 12 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 3 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 7 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 10 saat 22 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 7 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 4 saat 39 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 1 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 11 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 5 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 5 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !