Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

WC ÇOK GÜZEL OLACAK !.

WC ÇOK GÜZEL OLACAK !.

Başkan hijyen diyor, belediye sıvı sabun için topu Pazar esnafına atıyor..


Kdz. Ereğli Belediyesi Uysal döneminde çatı ve zemin değişiminin yanı sıra yeni mescit ve WC’lerin yapıldığı Pazaryeri’nde köylü pazarını da içine alan esnafları şok eden bir karar aldı.

Edinilen bilgiler ve duruma tepki gösteren bazı esnafların sosyal medya paylaşımına göre, Ereğli Belediyesi pandemi gibi hassas bir sürece rağmen söz konusu Pazar yerindeki halkında kullanımına açık WC’de kullanılan sıvı sabun ve deterjan giderlerini önce kıstı, sonra tamamen iptal etti.

Artan şikâyetler üzerine oda Belediyeye WC’deki sıvı sabun ve deterjan sorununun giderilmesi için talepte bulundu ancak iddiaya göre  Ereğli Belediyesi odaya “Biz artık bu uygulamayı kaldırdık, oda olarak esnaftan 10’lar ile toplayın işi çözün , aksi taktirde WC’yi paralı yaparız.”yanıtını verdi.

Bugün sorunun çözümü için Pazar esnafından para toplanmaya başlandı.

Bir esnaf yaşananlara, “Kdz Ereğli Belediyesi; işgaliye üçreti aldığın belediye dükkanları ve köylü pazarından, belediyeye ait vatandaşa açık olan WC için deterjan ,sabun parası toplattırıyorsun , tembihlettiriyorsun kimse duymasın diye birde paralı yaparım diye tehdit ediyorsun Bu kadar mı düştük , Festivallerin iptal edilmesi olumsuz yönde etkiledi biliyoruz. Pandemi sürecinde yapılan bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerek Bu vatandaş yapılanı asla unutmaz ..” diyerek tepki gösterdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük3
üzgün2
hayran1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo