Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VUKUATLI TURNUVADA KAVGA! KADINLAR BİLE…!

VUKUATLI TURNUVADA KAVGA! KADINLAR BİLE…!

Aynı turnuva, yine olay yine kavga!!!


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine düzenlen futbol turnuvasında olaylar çıktı. Taraflar sopalarla birbirine girdi, kadınlar turnuva komitesine saldırdı, bazı oyuncular ise sinirlerini kale ağlarında çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kaptaş köyünde köyler arası turnuva düzenlendi. Kocaali köyü ile Çayırlı Köyü arasında oynanacak olan müsabaka öncesinde turnuva komitesi ile tartışan Kocaalili 2 sporcu kurallar gereği maçtan men edildi.  
Diğer sporcular, duruma tepki gösterip komite ile tartışmaya başladı. Kocaali köyünü tutan bazı kadın seyircilerde tartışmaya katılında saha bir anda karıştırdı.
Sporcular ile kadın taraftarlar bir oldu, ellerindeki sopalarla komiteye saldırdı. Ortalık bir anda karışırken, diğer futbolcu ve taraftarlar kavgayı ayırmak için araya girdi.
Sinirini alamayan sporcular kale filelerini yırttı. Yaklaşık 15 dakika süren kavga Kocaali köyü sporcu ve taraftarlarının sahadan ayrılması ile son buldu.
Yaşanan olayda darbe alan birkaç kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Komite üyeleri turnuvayı erteledi. Olayın Jandarma ekiplerine haber verilmesi ile turnuvanın tamamen iptal edilmesi ile ilgili girişimlerin başlandığı öğrenildi.
BİR AY ÖNCE DE KAVGA YAŞANMIŞTI…
Kaptaş köyünde Ramazan Bayramı nedeniyle köyler arasında düzenlenen dostluk turnuvasında Haziran ayında, bayramın 3. Günü, sahaya Abdi Köyü ile Üveyikli Köyü takımları arasında oynanan karşılaşmada oyuncuların birbirine sert girmesi yüzünden kavga çıkmış,

 

VUKUATLI TURNUVADA KAVGA! KADINLAR BİLE…!

Aynı turnuva, yine olay yine kavga!!!

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük2
hayran2
üzgün1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo