Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VOLGA TAMÖZ’DEN DEV PROJE!..

VOLGA TAMÖZ’DEN DEV PROJE!..

Volga Tamöz, Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkarttığı, 24 şarkıdan oluşan “No:2 ” proje albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

"No:2" proje albümü 16 yıldızın yorumladığı 24 hit şarkı ile bu yaza damgasını vuracak dev proje olarak işaret ediliyor.

Hande Yener ve Ersay Üner’in ilk müzikal buluşması olarak gösterilen ve albümün çıkış parçası olan “Sebastian” şarkısının sözü-müziği Ersay Üner’e ait olup, “No:2” proje albümünün bütün aranjeleri Volga Tamöz imzası taşımaktadır.
 
Volga Tamöz Ft. Hande Yener - Sebastian Klibi için tıkla:
http://ereglifm.com.tr/klip-127-volga-tamoz-ft-hande-yener-sebastian.html

“No:2” proje albümündeki Nükhet Duru ’’Aşk Eğil Önümde’’, Hande Yener ’’Karar Ver’’, Emre Altuğ ’’Çok Ayıp”, İzel ’’Unutmuşum”, Berksan ’’Yalnızlar Ordusu’’, Keremcem “Tuttum”, Efecan Dianzenza “Hopp’’, Arzu Turalı ’’Kedi”, Gökçe Yeşilbaş ’’Olmazlar Oldu’’, Melis Kar ’’Yatacak Yerim Yok, Berksan “Sonra” ve Hande Yener "Biri Var" şarkılarının sözleri Berksan imzası taşıyor.

Genç şarkıcıların da yer aldığı proje albümünde sözleri ve müzikleri kendilerine ait olan Erkan Güleryüz ’’Eros’’ ile Mervi de’’Büyüledim’’ şarkısı ile albüme renk katan isimlerden.

Albümdeki sürprizlerden biri de dünya çapında birçok film müziğine imzasını atan besteci John Biancale’nin seslendirdiği “Funday” şarkısı…

“No:2” Proje Albümünün ikinci cd’sinde Murat Dalkılıç’ın seslendirdiği ’’Katilimiz Olursun’’ şarkısının sözü Gülşah Tütüncü’ye ait olup, Atiye’nin yorumladığı “Yoksun” şarkısının sözleri Volga Tamöz ve Esin İris imzası taşıyor.
Albümdeki düet şarkı olarak adlandırılan Hande Yener ve Berksan’ın birlikte seslendirdikleri ’’Eve Nasıl Geldim’’ şarkısının sözleri Berksan’a ait.

Müziği Volga Tamöz’e ait ’’Blast” ve sözleri Cemre Burak’a ait “Heaven Dreams” şarkısı farklı soundları ile dikkat çekerken; Hande Yener’in seslendirdiği ’’Biri Var’’ akustik versiyonu ile, İzel ’’Unutmuşum’’ ve Atiye ’’Yoksun Sen” şarkıları da Extended versiyonu ile fark yaratıyor.
Fotoğrafları Cem Bayoğlu tarafından çekilen “No:2” albümünün grafik tasarımı ise Özgür Arcan’a ait
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo