4 o C Kdz. Ereğli

VİRÜSÜ YENDİ, EVİNE DÖNDÜ !.

Eşi ile birlikte Korona Virüs testi pozitif çıkan il hakemi taburcu oldu.

Spor 5 yıl 4 gün 13 saat 41 dakika önce 4090

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta ’ geçen hafta koronavirüs testi pozitif çıkan futbol hakemi Eren Ferhat Çelik’in tedavisi sona erdi. Korona teşhisi konulur konulmaz Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi’nde karantinaya alınarak tedavisine başlanılan Çelik, 9’uncu tedavi gününde taburcu oldu.

Ateş, öksürük ve tat alma kaybı gibi belirtiler üzerine yapılan testin pozitif çıkması üzerine 31 Mart’ta tedavi altın alınan futbol hakeminin son test sonuçları negatif çıktı. İlk gün şikayet ettiği belirtileri de üzerinden atan Çelik, bugün itibariyle taburcu edilerek evine gönderildi.

Tedbir amaçlı 14 gün boyunca evinden dışarı çıkmayacak olan Eren Ferhat Çelik’in koronavirüsü yenmesi ailesi, yakın çevresi ve hakem camiasında büyük bir mutluluk oluştu.

Tedavisinin ardından evinden çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Çelik, hastalığı süresince kendisine moral desteği sağlayan tüm herkese teşekkür ederken, “Alacağınız tedbirler koronavirüsten daha güçlü değildir. Lütfen 14 kuralına uyalım. 9 gündür hastanede tedavi görüyorum. Psikolojik ve fiziken yaşadığım tahribatı anlatamam. Evden çıkmayın, kendinizi, sevdiklerinizi ve ailenizi bu salgından koruyun” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ / ZONGULDAK ŞAFAK GAZETESİ

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 18 saat 27 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
2 gün 16 saat 44 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
5 gün 5 saat 45 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
3 gün 13 saat 43 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
5 gün 18 saat 52 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
1 gün 9 saat 25 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
5 gün 14 saat 55 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA BİR KAZA DAHA
5 gün 18 saat 31 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE