Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VETERAN TURNUVASI BAŞLIYOR!..

VETERAN TURNUVASI BAÅžLIYOR!..

Cuma günü baÅŸlayacak olan Kdz. EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat ÅženliÄŸi etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Åženlikler kapsamındaki Veteran Turnuvası, Cuma günü saat 16.30’da EreÄŸli protokolü ile Fenerbahçe Veteran takımlarının gösteri maçı ile baÅŸlayacak.

Kdz. EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında düzenlenecek Veteranlar Futbol Turnuvası için tüm hazırlıklar tamamlandı.  Ä°lçemiz Beyçayırı stadında 3 gün sürecek turnuvaya EreÄŸli’den 2 takımın yanı sıra,  Zonguldak, Bolu, Maltepe ve Fenerbahçe Veteran takımları katılacak.

İLK MAÇ PROTOKOL İLE FENERBAHÇE ARASINDA

Veteranlar Turnuvası Åženliklerin ilk günü olan 27 Mayıs Cuma günü sat 16.30’da baÅŸlayacak. Turnuvanın açılışında EreÄŸli protokolü ve Fenerbahçe Veteran Takımı karşı karşıya gelecek. Turnuvanın onur konuÄŸu olan Fenerbahçe takımında aralarında, Küçük Åženol, Saffet AkbaÅŸ, Rambo Hüseyin, Tayfun, küçük Hakan gibi Fenerbahçe takımında forma giymiÅŸ 12 isim yer alacak.

FİNAL VE ÖDÜL TÖRENİ PAZAR GÜNÜ

Gösteri maçının ardından ilk gün maçları da 17.30 ve 18:30 da oynanacak. Ä°kinci gün ise  17:30 ve 18 30’daki karşılaÅŸmalarla devam edecek turnuva, 29 Mayıs Pazar günü saat 18.00 de oynanacak final ve 19:00 da ki ödül töreni ile sona erecek.

Veteranlar Turnuvasının açılışına birçok sürpriz isimde katılacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo