5 o C Kdz. Ereğli

Verem taraması yapıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği gezici röntgen tarama aracı ile Çaycuma Huzurevi ile Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde verem taraması gerçekleştirdiği bildirildi.

Sağlık 7 yıl 5 ay 20 gün 6 saat 26 dakika önce 559

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, gazetecilere açıklamasında, 40 yılı aşkın süredir veremle mücadele ettiğini söyledi. Bölgede bu hastalığın yok denecek kadar azaldığını belirten Erdoğan, şöyle dedi:
“Yaptığımız çalışmalar sayesinde bölgemizde veremi yok denecek kadar az seviyeye indirdik. Çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu günde Çaycuma ve Devrek huzurevlerinde kalan yaklaşık 100’e yakın yaşlımızı verem taramasından geçirdik. Tabi gezici röntgen tarama aracımız özellikle bu tür yerlerde büyük kolaylık sağlıyor. Yaşlılarımız hastaneye taşınmasından ziyade biz huzurevine kadar gidip onların hizmetlerini görüyoruz.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 13 saat 32 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
2 gün 11 saat 49 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
5 gün 14 saat 5 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
3 gün 8 saat 48 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
5 gün 13 saat 57 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
1 gün 4 saat 30 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
5 gün 13 saat 36 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE