Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VER ELİNİ FRANSA!.

VER ELİNİ FRANSA!.

Sakarya’da düzenlenen Okullar arası Futbol Turnuvasında namağlup Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı için Ereğli Lisesi Önünde karşılama Tören düzenlendi.

Türk Şampiyonu olarak büyük başarıya imza atan ve 29 Mayıs- 6 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan Okullar arası Futbol Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı için Ereğli Lisesi Okul bahçesinde Okul Yöneticileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler tarafından Davul Zurna eşliğinde karşılama töreni düzenlendi. Okul Bahçesindeki Karşılama töreninde Tebrikleri kabul eden Namağlup Şampiyon Kız Futbol Takımı Futbolcuları ve Hocaları, diğer Öğrenci, Öğretmen ve Veliler ile birlikte davul zurna eşliğinde eğlenerek şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

ÜLKEYİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Türkiye Şampiyonu olarak Ülkeyi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Müdürü Salih Çeliksoydan törende yaptığı konuşmada, 29 Mayıs 6 Haziran arasında Fransa’da düzenlenecek olan şampiyonada Ülkeye şampiyon olarak dönmek istediklerini belirterek şunları ifade etti; ’’Okulumuz Genç Kızlar Futbol Turnuvasında Türkiye şampiyonu olmuştur. Üstelik hiç yenilmeden, namaglûp şekilde olduk. Allah izin verirse inşallah 29 Mayıs 6 Haziran arasında Fransa’ya gidiyoruz. İnşallah orada da Avrupa şampiyonu oluruz. Tabi burada başta öğretmenlerimiz Serkan Bey, Ogün bey ve Hakan bey ile tüm kızlarımızı kutluyorum, başarıların devamını diliyorum.’’dedi.

 

SİNAN, ŞİMDİ ÜZERİMİZDE DAHA AĞIR BİR YÜK VAR

Beden Öğretmeni Ogün Sinan ise yüklerinin Türkiye şampiyonluğunun ardından 29 Mayıs, 6 Haziran arasında Fransa’da düzenlenecek olan turnuvada omuzlarındaki yükün biraz daha ağırlaştığını söyledi. Sinan sözlerini şöyle sürdürdü;’’Biz de burada olan herkese, beden eğitimi zümresi olarak çok teşekkür ederiz. Okul idaremize, bütün öğretmenlerimize, okulumuzun çalışan tüm fertlerine çok teşekkür ederiz. Ödüller, kupalar, başarılar hepimizi temsil eder ve hepimizin kaldırdığı anlardır. Biz kupayı havaya kaldırırken okulumuzdaki tüm öğrenci, Öğretmen ve diğer çalışanlarımız kaldırmış olduk, Şimdi üzerimizde daha ağır bir yük var, 75 milyonu temsil için Fransa’da bulunacağız, yükümüz biraz daha ağırlaşmış durumda. İnşallah biz kendimize güveniyoruz, arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah bayrağımızı hak ettiği yere yani en yükseğe çıkarmak içinde Fransa’da çalışacağız ve çabalayacağız. Nasipse de inşallah oraya 6 Haziran’da bittikten sonra 7-8 Haziran gibi daha büyük bir kupayla karşınızda olmak şuan ilk hedefimiz. Böyle bir karşılamayı hazırladığınız için teşekkür ederiz.’’ dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo