Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VELİLER İSYANDA !

VELÄ°LER Ä°SYANDA !

Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi binasının deprem güçlendirmesi kapsamında tahliye edilecek olmasının yankıları sürüyor.


Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi binasının deprem güçlendirme kapsamında tahliye edilmesi ve öğrencilerin Süleymanlar Mahallesi'ndeki Kadri Yılmaz Lisesi'ne gönderilecek olmasına veliler tepki gösterdi. Okul önünde toplanan çok sayıda veli, süreci eleştirdi, kiralanabilir boş bir okul olmasını önerdi.


Veliler adına açıklama yapan Ceyda Külcü, ÅŸu ifadelere yer verdi: "Kdz.EreÄŸli Anadolu Lisesi binasının deprem güçlendirme kapsamında tahliye edilmesi ve öğrencilerimizin eÄŸitim ve öğretime devam eden Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi binasında öğleden sonra baÅŸlayacak eÄŸitimin geç saatlere kadar devam edeceÄŸi bilgisine istinaden bir araya geldik. Bizler veliler olarak çocuklarımızın söz konusu saatler arasında eÄŸitim öğretimi verimli bir ÅŸekilde alacaklarından endiÅŸeliyiz. Aynı zamanda çocuklarımızın sosyal ve psikolojik geliÅŸimlerinin ve gereksinimlerinin yoÄŸun olduÄŸu bu yaÅŸ grubunda bu eÄŸitim öğretim saatleri ile gereksinimleri yeterli karşılayamayacaklarını düşünüyoruz. 
Özellikle havanın erken karardığı kış aylarında çocuklarımızın ulaşım sıkıntısı çekecekleri öngörülebilir ve güvenlik anlamında çok ciddi endiÅŸelerimiz, korkularımız bulunmaktadır. Sınava hazırlık grubundaki öğrencilerin ders tekrarı, sınav hazırlığı gibi konular da bu sistemde sekteye uÄŸrayacak ve telafi edilmesi güç olan zararlar ortaya çıkaracaktır. Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi binasında sabah çok sayıda öğrenci eÄŸitim alacak, öğleden sonra ise bizim çok sayıda öğrencimiz eÄŸitime devam edecektir. 

"SALGIN HASTALIK ENDÄ°ÅžESÄ°"
Bu koşullarda okulun temizlik hizmetlerinin yeterli düzeyde olabilmesi mümkün görünmemekte, salgın hastalıkların bu kadar yoğun olduğu bir dönemde çocuklarımızın sağlığı da tehlikeye atılmaktadır. Ayrıca bu çocuklar söz konusu saatler arasında eğitim öğretime tabi tutularak aile bütünlüğü içerisinde sosyalleşme ve hatta ailece yemek yeme şansından bile mahrum kalacaktır. Bizim veliler olarak tüm bu aksaklıklara mahal vermemek için ricamız çocuklarımıza kullanımda olmayan ve kiralanabilir durumda olan boş okulların tahsis edilmesi ve yavrularımızın ruhen ve bedenen sağlıklı bir eğitim almasını desteklemenizdir"

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın7
gülücük4
üzgün1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo