Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VELİLER İSYANDA !.

VELÄ°LER Ä°SYANDA !.

Ereğli`de tatil bilmecesi. Sadece taşımalı tatil edildi, ilçe merkezinde servisler çalışmadı, öğrenciler yollarda perişan oldu.


Kar yağışının dün gün içinde ve akÅŸam saatlerinde etkili olduÄŸu EreÄŸli’de okullara yönelik karar 21.00 sularında alınmış,  Ä°lçe merkezinde  eÄŸitim ve öğretime bugün (22 Aralık ÇarÅŸamba) devam edileceÄŸi,Ä°l genelinde olduÄŸu gibi EreÄŸli Ä°lçe genelinde de, sadece taşımalı eÄŸitim veren belde ve köylerdeki okullar ile, merkezdeki tüm okullara  belde ve köylerden gelen öğrenciler için 1 gün süre ile  tatil kararı alındığı duyurulmuÅŸtu.

SEVİSLER ÇALIŞMADI !.

Ereğli Umum Servis Araçları Derneği yönetimi alınan kararın ardından toplanarak öğrenci servislerinin 22 Aralık Çarşamba günü (Bugün) çalışmaması yönünde karar aldı.

Ãœyelere sosyal medya ve gruplardan atılan mesajla alınan karar “DeÄŸerli velilerimiz. Ãœzücü bir olaya sebebiyet vermemek için servis yapmama kararı aldık. Anlayışınız için teÅŸekkür ederiz. Her aldığımız önlem ve karar yavrularımızın iyiliÄŸi ve menfaati doÄŸrultusundadır.” diyerek duyruldu.

VELÄ°LER Ä°SYANDA !.

Çok sayıda veli sadece taşımalı eğitime ara verilmesine tepki gösterdi.

Bir veli sosyal medyadan paylaÅŸtığı resmin altına “Burası Belen Yeni Mahalle, kısacası 2-3 santim karda bile otobüsün çıkmadığı mahalle. Ama okul sadece taşımalılara tatil.Dışarıda bayağı kar var ve benim kızım sabah ezanında yola çıktı.Artık nereye kadar yürür bilemiyorum. Burdan yetkililere sesleniyorum.Ä°NSAF” diye yazdı.

Bu arada ilçe genelinde servislerin güvenlik açısından servis yapmama kararı almasından haberdar olamayan çok sayıda  öğrencinin de yollarda servis beklediÄŸi gözlendi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın12
gülücük6
hayran1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ismail demir

23 Aralık 2021 - 23:14

havaların soğuk,buzlu ve karlı olduğu zamanlar uzaktan eğitim yapılabilir.2 senedir herkes tecrübeli.Buz ve dondan dolayı yaşanacak düşmelerden boyun felci,el,kol,bacak kırılmaları gibi durumların asla telafisi olmaz..üstelik bu sadece yürüyerek gidecekler için.araç için tehlikeler zaten kazalarla ortaya çıkıyor

adamın biri

22 Aralık 2021 - 20:04

Tatil yapalım okullar açık olsun okullar açık olsun ama öğrenci servisleri gelmesin öğrencinin yarısı evde olsun onlar yarısı okulda olsun öyle birşey karar alınmış

Kardan adam

22 Aralık 2021 - 18:55

Kendi o havada ozel makam araciyla klima acik mi makamina gittiki bu havada merak ediyorum yoksa ogrenciler gibi yurudumu

Ersin s

22 Aralık 2021 - 13:04

Kaymakam bey eregli de yaşamıyor herhalde.

Öğretmen Veli

22 Aralık 2021 - 09:49

Yazıklar olsun. Tatil kararı almak çok mu zordu. Uzaktan eğitim yaparak devam edilebilirdi.

Anıl D.

22 Aralık 2021 - 09:44

Bunların yapacağı tatil de bu kadar olur zaten.! Neye göre kime göre sadece taşımalı tatil ediliyor anlamış değilim okullara heryerden her mahalleden giden çocuklar var servisler zaten çalışmıyor yürüme gidiliyor düşseler kolu bacağı kırılsa kim vercek hesabını?? Tatil yapılıyorsa herkese yapılsın kimse de mağdur edilmesin. O belli kesime tatil kararı verenler de kafalarını dışarı çıkarıp baksınlar verdikleri karar da mantık var mi diye.!

Yorum Yazın

Canlı Radyo