Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VEDA KONUŞMASI !.

VEDA KONUÅžMASI  !.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli`ye


30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni resmi programı sonunda konuşan Çorumluoğlu, ilçedeki görev süresince güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:


“Yaptıklarımızı hep beraber yaptık, yapamadıklarımızı, ‘ben yapamadım’ diyerek kendi üzerime alıyorum. Çünkü ben bu ilçenin bir lideriyim, sorumlusuyum. Ä°nÅŸallah bizden sonra gelen aÄŸabeyimiz daha baÅŸarılı olur, tecrübelerini bu ilçeye aktarır. Onunla da, bana vermiÅŸ olduÄŸunuz destek gibi vererek güzel çalışmalar yaparsınız. Çünkü, 3 yıllık süre içerisinde ÅŸunu gördüm; EreÄŸli ve ilçedeki insanlar her ÅŸeyin en iyisine layık. Çünkü ülkemiz geliÅŸiyor. Bu geliÅŸmede en önemli mihenk taÅŸlarından biri de EreÄŸli’deki vatandaÅŸlarımız ve burada yaptığımız üretimlerdir. Bu çalışmalarda bana destek olan baÅŸta Askeri erkan olmak üzere yerel idarelerimiz, çalışma arkadaÅŸlarım, Erdemir, sivil toplum kuruluÅŸlarımız, derneklerimiz, siyasi parti baÅŸkanlarımız, muhtarlarımız, vatandaÅŸlarımıza hasetsen teÅŸekkür ediyorum.

Güzel bir ÅŸehirde yaşıyorsunuz, lütfen bunun kıymetini bilin ve EreÄŸli’yi daha da güzelleÅŸtirmek için bundan sonra daha fazla çaba sarf edin. Hoşçakalın.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo