13 o C Kdz. Ereğli

Ve hizmete girdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Belediyesince hayata sokulan “Spor Parkı”nın hizmete girdiği bildirildi.

Spor 6 yıl 7 ay 10 gün 7 saat 36 dakika önce 1419

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan Uzunkum Caddesi’ndeki tesise ilişkin yaptığı açıklamada, yapımı tamamlanan güzel bir projeyi daha hizmete açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Erdemir ofis binası yanında yapımı tamamlanan tesiste gençlerin değişik sportif aktivitelerini yerine getirebileceklerini anlatan Uysal, şöyle dedi:
2 milyon lira!
“Ereğli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız refah ve mutluluğu için çeşitli projeler yapıyoruz. Projelerimizin birçoğu tamamlandı ve bu gün itibariyle de spor parkımızı hizmete açtık. Burada ki buz pistinde görevli iki ayrı hocamız bulunacak. Tırmanma parkurunda da yine görevli bir arkadaşımız bulunacak ve çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde tırmanmalarını sağlayacak. Bu projemiz yaklaşık 2 milyon liraya mal oldu. Bu vesile ile spor parkının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ekibimizle birlikte Birçok projemiz tamamlandı ve birçoğu da tamamlanma aşamasında. Bunları da ilerleyen günlerde halkımızla paylaşacağız.”
12 ile 21 arası açık!
Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Cem Koç ise tesiste 450 metre kare büyüklüğünde sentetik buz pisti, kaykay rampaları, 8 metre uzunluğunda tırmanma kulesi, 11 adet mini golf sahası, yürüme yolları, mini halı saha ve kafeterya hizmetinin sunulacağı alanlar bulunduğunu kaydetti. Koç, tesisin 12.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet vereceğini ifade etti.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 10 saat 50 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 7 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 5 saat 41 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 23 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
10 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 3 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 10 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !