13 o C Kdz. Ereğli

VE BAŞLADI!

Spor 6 yıl 9 ay 20 gün 6 saat 36 dakika önce 1053

Haberi Paylaşın

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Alaplı Belediyesi’nce hayata sokulan “yaz spor okulu”nun başladığı bildirildi.
Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Nuri Tekin, yazılı açıklamasında, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti. Sayısı 100’u bulan öğrencini okula geldiğini ifade eden Tekin, şunları kaydetti:
BU SENE İLK KEZ…
"Yaz futbol okulu, tecrübeli antrenörler nezaretinde yapılan eğlenceli antrenmanlardaki düzen ve planlı çalışmalar profesyonel lig kulüplerini aratmıyor. Çocukların fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan yaz spor okulları her geçen gün önem kazanıyor. Çocuklarımız Yaz futbol okuluna büyük ilgi göstermesi beni çok memnun ettik. Geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.
Şehrimizde yaşayıp geleceğimiz olacak çocuklarımız için de çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor, bu okulumuz da bunlardan bir tanesidir. Bu sene ilk kez U 13, 14, 15 ve 16 yaş gurubu arası futbol takımı oluşturarak liglere katılmayı hedefliyoruz. Okula gelen öğrencilerimiz iki otobüsün her gün evlerinden alıp antrenman sonrasında yine evlerine ücretsiz bırakıyoruz.”
Öte yandan, yaz futbol okulunda Alaplı Belediye Spor teknik direktörü Gökmen Başol, futbolcular Burak Nil ve Okan Çelik eğitim veriyor.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 47 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 5 saat önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 2 saat 4 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 38 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 23 saat 17 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 19 saat 53 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 21 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 28 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 3 saat 54 dakika önce KAZA ; 2 YARALI