25 o C Kdz. Ereğli

Vatandaşlar ve Sürücüler tepkili!.

Gündem 7 yıl 5 ay 19 gün 23 saat 23 dakika önce 3347

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli ilçesinde duraklarda Cep olmaması kazalara davetiye çıkartıyor. Kdz.Ereğli İlçesinde Cevizler (Carrefour )kavşağı ile Shell Petrol arasından bulunan duraklarda cep olmaması kazalara davetiye çıkartıyor. Biran önce önlem alınmaması durumunda bu güzergâhlarda ölümlü kazaların meydana geleceğini belirten sürücüler ve vatandaşlar yetkilileri uyardı. Haber merkezimizi arayarak konu ile ilgili şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar yetkililerin bu güzergâhlarda önlem almasını istediler. Daha önce Cep’lerin yapılacağı konusunda sözler verildiği sadece Kepez bölgesinde 1-2 durağa yapıldığını ifade eden vatandaşlar , “Cevizler Kavşağı (Carrefour)’nın olduğu alandan Shell Petrolün bulunduğu alana kadar Halk otobüslerinin yolcu indirip, bindirmek için girebileceği bir cep yok, bizlerde vatandaşlar olarak yol kenarındaki kaldırımlarda otobüsleri bekliyoruz, Bazı Halk otobüsü sürücüleri zorunlu olarak trafik akışının durmaması için yolcu almadan geçiyor duraklardan, onlarda haklı trafiğin yoğun olduğu zamanlarda durdukları için, zaman,zaman bazı sürücüler ile tartıştıklarına şahit oluyoruz, küfürler ediliyor halk otobüsü sürücülerine, tabi burada bizlerde sıkıntı yaşıyoruz, trafik aksamasın diye halk otobüsü sürücüleri otobüse binerken hızlı hareket etmemizi istiyorlar, bu otobüslere binen yaşlılar nasıl hızlı hareket etsin”diyerek tepkilerini dile getirdiler.

SÜRÜCÜLER, BÜYÜK SIKINTI YAŞIYORUZ

Zaman, zaman bazı araç sürücüleri ile tartışma yaşadıklarını doğrulayan sürücüler ’de “Bizler duraklarda Cep olmadığı için yolcularımızı indirip, bindirirken yol kenarında duruyoruz, buda trafiğin zaman zaman aksamasına neden oluyor, Bu bizim suçumuz değil ki, bizler yolcumuzu almayıp yolda mı bırakalım, Bu da bu yolda sıkça kazaların yaşanmasına sebep oluyor, bizler yolcu indirme bindirme konusunda trafikte sıkıntılar yaşıyoruz, Bu güzergâhlara acilen cep yapılması gerekli aksi takdirde ölümlü kazalar yaşanabilir” diye konuştular.

CEP’LERE SİVİL ARAÇLAR PARK EDİYOR

Öte yandan İstanbul yol ayrımından çarşı istikametine geliş gidişlerde bulunan Cep’lere ise Sivil araçların park ettiğini ve bu yüzden de burada sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden sürücüler," Bu güzergâhlarda da hem geliş hem de gidiş yönünde halk otobüslerinin haricinde tüm sürücüler araçlarını park edip gidiyor, buralarda da çok sıkıntılar yaşıyoruz, bu güzergâhlar çok yoğun olduğu için 20 saniye bile durağa girmeden yolcu aldığımızda hemen trafikte sıkışıklık meydana geliyor. Bu da diğer araç sürücüleri ile tartışmamıza neden oluyor, bu konuda yetkililerimiz önlem alırsa iyi olur "

(Ereğli FM Haber Merkezi )

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 1 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE OPERASYON ; 23 GÖZALTI !
5 gün 17 saat 12 dakika önce CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU !
1 gün 4 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DE SİMİT EKMEĞİ GEÇTİ !
5 gün 13 saat 7 dakika önce OKULLAR TATİL EDİLDİ !
7 gün 13 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
3 gün 22 saat 6 dakika önce POSBIYIK SERT KONUŞTU !
6 gün 23 saat 48 dakika önce SOĞANLI RAMPASINDA OTOBÜS DEVRİLDİ : 9 YARALI