




Çevre ve Yaşam 5 yıl 8 ay 23 gün 21 saat 39 dakika önce 679
Kişi ya da kişiler, araç yolunda oluşan deliğin içine ağaç parçası koyarak olası kazalara karşı sürücüleri uyarmak istedi.
Edinilen bilgiye göre, beldenin Aydınyayla mevkisindeki asfaltta oluşan yaklaşık 40 santimetre çapındaki deliğin içine sokuşturulmuş ‘incir ağacını’ görenler, durumu fotoğrafladı. Deliğin kazaya sebebiyet vermemesi düşüncesiyle yapıldığı sanılan ‘eylemde’ sürücülerin dikkatlerinin çekilmek istendiği belirtildi.
Özellikle gece saatlerinde ışıklandırma olmadığı için yolun tehlikeli olduğunu kaydeden bir vatandaş, “yoldaki delik araçlar için büyük tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımız incir ağacı dikerek dikkat çekmeye çalışmışlar. Bizlere yetkililerin bir an önce bu çukurun kapatılması için yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.
Haberin içinden:
* Vatandaşın yaptığı iş, belli ki can kurtaracak.
*Karayolları ekipleri, bakalım duruma ne zaman müdahale edecek-takip edilecek.
*Öte yandan; oraya konulan ağacın başka bir yerden kökten sökülüp mü getirildiği yoksa büyükçe bir parçasın mı koparılarak konulduğu bilinmiyor (!)
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !