13 o C Kdz. Ereğli

Vatandaşa hakaret eden pazarcı esnafına!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 4 yıl 10 ay 16 gün 4 saat 24 dakika önce 2955

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki bir Pazarcıya, alış-veriş yapan vatandaşa kaba tavır sergilediği gerekçesi ile ceza kesildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazarda vatandaşa hakaret ve kaba davranınca pazarcı esnafına 1 ay tezgah açmama cezası verdi. Karar yazısı ise esnafın tezgah açtığı yere, "Müşteriye kaba davrandığından dolayı Alaplı Belediye Encümeni, esnafa 4 hafta süreyle tezgah açmama cezası verdi" şeklinde konuldu.
Alaplı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çarşamba Pazarı alanında bir satıcının müşteriye sözlü olarak hakaret ettiği yönündeki şikayet üzerine esnafın tezgah açmasına izin vermedi.
Esnafın tezgah açtığı alan zabıta ekiplerince demir ile kapatılan yere 'Pazar yerinde tüketiciye karşı sözlü fiili kötü muamelede bulunulması nedeniyle bu alan 4 hafta süreyle men edilmiştir' yazısı konuldu. Esnaf, Çarşamba günlerinde kurulan pazarda tezgahını açamadı.
Alaplı Pazar yerine gelen bir vatandaş ise şikayetlerin dikkate alındığını söyledi. İsmini vermek istemeyen bir diğer vatandaş ise "hakarette bulunan pazarcı esnafına 4 hafta süreyle tezgah açmama cezası güzel bir davranış. Satıcıların, müşterinin velinimet olduğunu unutmamaları gerekir" diye konuştu. Belediye yetkilileri de konuyla ilgili açıklama yapmadı.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 12 saat 28 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 13 saat 40 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 7 saat 45 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 11 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 4 saat 58 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 7 saat 19 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 1 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 9 saat 41 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 10 saat 48 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 22 saat 52 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !