13 o C Kdz. Ereğli

VATANDAŞ SORUYOR !.

Ereğli kar yağışına teslim oldu, toplu taşıma bile durdu.

Gündem 3 yıl 3 ay 14 gün 11 saat 13 dakika önce 11463

Haberi Paylaşın

Ereğli'de kar yağışı hayatı adeta felç etti. İlçede dün yaşanan elektrik kabusu bugünde bazı bölgelerde sürerken çileye ulaşımda eklendi. Vatandaş hastaneye çalışan iş yerine yürüyerek gitti, 31 mahallenin 29'una Halk Otobüsleri sefer yapamadı.

What Sapp ihbar hattına sayısız fotoğraf ve tepki geldi. Kocaali ve Balı başta olmak üzere bir çok mahalle sakini isyanda. İşte o fotoğraf ve yorumlar ;

Merhaba burasi Belen Kocaali köyü çiftlik üzeri burda bizim evden baska ev yok gördüğünüz gibi bizim buranin yollarıni açmadılar kar yagdigindan beri kepçe aşağıda yolda kalmış henüz bizim bulunduğumuz mahalleye gelmediler kayınvalidem sabahlari ise gitmekte zorluk geciyor yolların kapali oldugu için benim kızım var 1 yaşında benim çocuğum hasta olsa ben nasil haataneye gideceğim mağdur kaldik en kisa zamanda yolların açılmasını istiyorum. Görmüş olduğunuz gibi bizim evden baska ev yok çevrede burda mağdur kaldik yolumuzun açılmasını istiyoruz.

Burası Balı mahallesi abi ne araba ilerliyor nede insan zor zahmet yuruyoruz belediye calışıyor güya özel halk otobüsü bile çalışmıyor kendi çabamızla yolları açmaya çalıştık biyere kadar Allah korusun acil durum olsa çok büyük sıkıntı.Biz nerede yaşıyoruz.

ORTA CAMİ

Hadi mahalleler tamam. Açtık arkadan kapandı. Ya merkezde de yok bunlar. Orta cami yokuşu da bu haldeyse , bunlar sadece sosyal medyada algı için çalışıyorlar galiba

NOT: What Sapp ihbar hattına ; 0 530 232 31 76 gönderin yayınlayalım..

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 18 saat 18 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 9 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 16 saat 31 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 35 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 13 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 24 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 17 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 59 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
12 saat 58 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 15 saat 25 dakika önce KAZA ; 2 YARALI