Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Vasiyet”in Türkiye Turnesi Başladı

“Vasiyet”in Türkiye Turnesi Başladı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Atatürk'ün hayatını ve bilinmeyen yönlerini tek kişilik gösterisi ile anlatan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Okan Onur'un Türkiye turnesi başladı. 
Onur'un tek başına sergilediği oyunda Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair bilinmeyen yönler üç bölümden oluşacak bir prodüksiyonla sergilenecek. Birçok il ve ilçeler de 'Vasiyet' adlı gösterisinin birinci bölümünü anlatacağını sonrasında iki ve üçü aynı anda sergileyeceğini belirten Onur şöyle dedi:
"Türkiye' de İstanbul, Ankara, Bodrum, Eskişehir, Kırıkkale, Lüleburgaz, Didim, Alaplı, Çaycuma gibi il ve ilçelerimiz de ücretsiz olarak sahne alacağım. Bunun dışında bir ilke imza atacağım, Almanya'nın Essen şehrinde de 'Vasiyet' i sunacağım. Benim tek bir hedefim var, o da Atatürk'ü anlatmak ve ben bunu bir kuruş dahi istemeden yapıyorum, yapacağım da. Çünkü Atatürk'ü anlatmanın bir miktarı, ölçüsü olamaz. Yani bana göre çok çirkin bir şey. Bilete para verip, Atatürk'ü dinlemek diye bir şey söz konusu olamaz. Ben genci, yaşlısı, Atatürk dostu, herkesi Atatürk'ü bilinmeyen yönleri ile dinlemeye davet ediyorum."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo