Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

'Vasiyet' Karadeniz Ereğli'de sahnelendi

'Vasiyet' Karadeniz EreÄŸli'de sahnelendi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, Atatürk Düşünce DerneÄŸi (ADD) Devrek Åžube BaÅŸkanı Okan Onur’un Atatürk’ün hayatının bilinmeyen yönlerini anlattığı “Vasiyet” adlı oyun sergilendi. 
Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilen programda Okan Onur’un sahnelediÄŸi oyunun 1. bölümü EreÄŸli sanatseverlerden tam not aldı. Onur’un tek başına sergilediÄŸi oyunda Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair bilinmeyen yönler anlatıldı. Üç bölümden oluÅŸacak bir prodüksiyonun ilk bölümünü oluÅŸturan gösterimde, Mustafa Kemal’in doÄŸduÄŸu yıllardaki toplumsal koÅŸullar ve aile iliÅŸkileri anlatılırken, anlatıma eÅŸlik eden etkileyici müzik ve sinevizyon gösterimi, salonda, duygulu bir atmosferin oluÅŸmasını saÄŸladı. Oyun sonunda seyirciler, Kdz. EreÄŸli Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi Åžube BaÅŸkanı Yusuf Arslan’dan programın tekrar yapılmasını isteyerek, bütün EreÄŸli halkının izlemesi gerektiÄŸini belirtti.
Okan Onur ise ‘Vasiyet’in çığ gibi büyüdüğünü belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk’e gösterilen sevginin ve enerjinin mutluluÄŸunu tarif edemiyorum. GittiÄŸimiz her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşıyoruz ve bu projeye imza atmanın çok büyük bir mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Bize destek veren herkese çok teÅŸekkür ederim” diye konuÅŸtu. 
Program daha sonra toplu fotoÄŸraf çekilmesinin ardından sona erdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo