Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALLA HABER BURADA; BUYURUN SİZ ATIN BAŞLIĞI..!

VALLA HABER BURADA; BUYURUN SÄ°Z ATIN BAÅžLIÄžI..!

Bitmediler, tükenmediler! Kendini insan sanan bu kişi, çocuğun şikayeti üzerine yakalandı; yakalandı yakalanmasına da bakın ortaya daha neler çıktı!


Bartın’da 17 yaşındaki gence cinsel istismarda bulunduÄŸu iddiası ile gözaltına alınan ÅŸahsın 13 ilde dolandırıcılık ve cinsel istismar suçlarından arandığı belirlendi. 
Edinilen bilgilere göre, A.Ö. (41) isimli ÅŸahıs Kemer Köprü Mahallesi’ndeki Halk Otobüsü duraklarında 17 yaşındaki gence 50 lira karşılığında gezip, eÄŸlenme teklifinde bulundu. Åžahsa tepki göstererek olay yerinden uzaklaÅŸan genç, 155’i arayarak ÅŸikayetçi oldu. Harekete geçen Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından eÅŸkalini belirlediÄŸi ÅŸahsı ÅŸehirlerarası otobüs terminalinde kıskıvrak yakaladı. 
Şüphelinin yapılan kimlik kontrolünde 5 ilde dolandırıcılık suçlarından arandığı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı tespit edildi. Åžahsın ayrıca Tokat, UÅŸak, Kocaeli, EskiÅŸehir, NevÅŸehir, Ä°zmit, Mardin ve Kayseri illerinde dolandırıcılık suçundan Kocaeli Gebze ilçesinde de çocuÄŸun cinsel istismarı suçundan arandığı belirlendi. Şüphelinin emniyetteki iÅŸlemlerinin devam ettiÄŸi öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo