Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİLİKTE TEŞEKKÜR TOPLANTISI DÜZENLENDİ!.

VALÄ°LÄ°KTE TEÅžEKKÃœR TOPLANTISI DÃœZENLENDÄ°!.

Zonguldak ValiliÄŸi’nde Eren Enerji A.Åž. tarafından ÅŸehit ailelerine yapılan yardımlar dolayısıyla teÅŸekkür toplantısı düzenledi. 


Vali Ali Kaban, Valilik Toplantı Salonu’nda yaptığı konuÅŸmada, ülkenin kaosa ve sıkıntıya düşürülmek istendiÄŸini söyledi. 
Güvenlik güçlerinin büyük bir gayretle mücadele ettiÄŸini belirten Kaban, "Son dönemde ilimizden 5 ÅŸehit verdik. Devletimiz üzerine düşeni yapıyor. Åžehit ailelerin yakınlarını yalnız bırakmıyor. Ama bunun ötesinde milletimizin de bu hususta hassasiyet göstermesi ve bir gayret içerisinde olmasının örneÄŸini Eren Enerji bizlere gösterdi. En önemlisi de zor zamanlarda da bir araya gelmektir" diye konuÅŸtu. 
Eren Holding Yönetim Kurulu Ãœyesi Emir Eren de ÅŸehitlerimize "çok üzüldük" demenin yeterli olmayacağını ifade ederek, "Åžehitlerimiz için bir ÅŸeyler yapmamız gerektiÄŸini düşünüyorduk. 4 ÅŸehidimizin ailesine ev yardımında bulunduk. Ama biliyoruz ki onların acısı bir evle bitmez. Bizim vermek istediÄŸimiz asıl mesaj, millet olarak birlik ve beraberliÄŸimizi devam ettirmek istiyoruzdur" dedi. 
Toplantı, çeÅŸitli hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo