Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ KABAN, ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ!.

VALÄ° KABAN, ÅžEHÄ°T AÄ°LESÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°!.

 Vali Ali Kaban, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısında ÅŸehit olan istihkam er Kenan Döngel’in ailesini ziyaret etti.

Vali Kaban, beraberinde EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut ManioÄŸlu, Ä°l Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMÄ°R) Genel Müdürü Sedat Orhan ile ÅŸehit istihkam er Döngel’in EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Köseler Mahallesi’nde oturan ailesini ziyaret etti.

Aileye baÅŸsaÄŸlığı dileyen Vali Kaban, ERDEMÄ°R’in ÅŸehidin ailesine 100 bin lira bağışladığını belirterek "Elbette bunun bedeli yok ama geride kalanlara bir ÅŸeyler yapılacak. Biz geride kalanları baÄŸrımıza basacağız. Geride kalan anneler, babalar, bizim de anne babamızdır." dedi.

Zonguldak’ta görev yaptığı süre içerisinde kente 15 ÅŸehidin cenazesinin geldiÄŸini aktaran Kaban, şöyle devam etti:

"Görev yaptığım 3,5 yılda 15’nci ÅŸehidim. GittiÄŸim bütün ailelerde ÅŸunu gördüm, bu maya burada kaldığı sürece Allah’ın izni ile kimse bir ÅŸey yapamaz. Mayamız bozulmamış, şükürler olsun. Ä°nsanımız metanetli. Evladını kaybediyor dile kolay, isyan hali mümkün mü?"

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da ilçe merkezindeki Beyçayırı Stadı’na Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit düşen Vodafone Arena’dan Sorumlu Özel Güvenlik Åžube Emniyet Müdürü ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü Kongre üyesi ÅŸehit Vefa Karakurdu’nun adının verilmesi, ÅŸehit istihkam er Kenan Döngel’in oturduÄŸu "Yıldız Sokağı"nın ise "Åžehit Er Kenan Döngel Sokağı" ÅŸeklinde deÄŸiÅŸtirilmesi için giriÅŸimde bulunduklarını söyledi.

Bu arada ÅŸehidin 4 yaşındaki kardeÅŸi Livanur, rüyasında aÄŸabeyinin alacağını söylediÄŸi bisiklete hayırseverlerin desteÄŸiyle kavuÅŸmasının ardından cep telefonundan hakkında çıkan haberlerdeki fotoÄŸraflarına baktı.

Ziyaret, Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından sona erdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo