Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ KABAN, EREĞLİ’DE KONUŞTU!..

VALİ KABAN, EREĞLİ’DE KONUŞTU!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan vatandaşlar, darbe girişiminde bulunanlara tepki gösterdi.

Katılımcılara hitap eden Zonguldak Valisi Ali Kaban, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara halkın izin vermediğini vurguladı.

Bu oyunların bitmeyeceğini belirten Kaban, şöyle konuştu:

"Darbe denemek serbest, bundan sonra bedellerini ödemek kaydı ile herkes bunu da deneyebilir. Darbe çok önemli bir şeyi değiştirdi, artık millet ordu oldu. Eskiden ordu millettik, şimdi millet olarak orduyuz. Bu milletin karşısında duramazsınız, artık yok öyle bir şey. Yurdun içinden veya dışından herhangi bir iç savaş özlemi veya bir işgal özlemi, karşısında etten, kemikten ve yüreklerden oluşan bir blok duvar bulacaktır, buna çarpacaktır. Cesareti varsa herkes deneyebilir."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise bütün ihtilalleri gördüğünü ancak 15 Temmuz’daki darbe girişimi kadar haince planlanmış olanını görmediğini anlattı.

Türk halkının, demokrasiye sahip çıktığını tüm dünyaya gösterdiğine dikkati çeken Özbakır, "93 yıldır halkımız demokrasiyi içine sindirdi. Bu memleket meselesinde sağcısı solcusu hiç fark etmez, hepsi kardeşimizdir. Ülkede demokrasi söz konusu olunca herkes sokağa çıkıyor. Bunlar hiçbir şey yapamazlar bize." ifadelerini kullandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da konuşmalarında, darbe girişimine tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dua edildi. Daha sonra darbe girişimi gecesinde yaşananlarla ilgili sinevizyon gösterisi sunuldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo