açık 10 o C Kdz. Ereğli

Vali, Fiziksel Engelliler Derneği’ne gitti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Vali, Fiziksel Engelliler Derneği’ne gitti

Çevre ve Yaşam 7 yıl 6 ay 25 gün 9 saat 31 dakika önce 971

Haberi Paylaşın

Çınar, derneğin Balı Mahallesi’ndeki hizmet binasında bulunan atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek icraatlarının Türkiye’ye model olabileceğini söyleyen Çınar, şöyle dedi:
“Mekan ve ortam çok güzel. Yapılan işler, içerik, katılım, şehirle, şehir halkıyla iletişim, bütün bürokrasiyle iletişim, tüm devlet büyükleriyle iletişim, alınan onurlu ödüller düşünüldüğünde, İsmail Beyin liderliğinde çok güzel, model bir engelli derneği önümüzde duruyor. Bu kesinlikle Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma. Bu modeli tüm Türkiye’ye yaygınlaştırırsak, ihmal edilen engellilerimizle ilgili hayatlarında kolaylık sağlayabilecek, yeni bir renk, yeni bir güzellik sağlayabilecek bir çalışma olur.”
Dernek Başkanı İsmail Şentürk ise Çınar’a teşekkür ederek, “buraya gelmeniz, sırtımızı sıvazlamak anlamında bizim için önemli. Şu andaki İlçe Kaymakamı Nazım Beyin de duacısıyız, bizimle baba şefkatiyle ilgileniyor. Erdemir’den de genel müdür olsun, tüm yetkililerinden sürekli destek alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda Vali Çınar ve diğer protokol üyeleri engellilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

EN ÇOK OKUNAN

img 5 gün 14 saat 23 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
img 4 gün 12 saat 57 dakika önce ALAPLI'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 3 YARALI
6 gün 12 saat 40 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
5 gün 5 saat 21 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
1 gün 13 saat 40 dakika önce KAMYONET 2 YAYAYA ÇARPTI !
16 saat 28 dakika önce YANGIN ; 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
5 gün 14 saat 40 dakika önce BU FOTOĞRAF EREĞLİ'DEN
3 gün 5 saat 57 dakika önce İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ
6 gün 6 saat 29 dakika önce POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA