Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ ÇINAR GÖREVE BAŞLADI

VALİ ÇINAR GÖREVE BAŞLADI

ZONGULDAK
Zonguldak ValiliÄŸi’ne atanan Ahmet Çınar yeni görevine baÅŸladı. 
Valiler kararnamesi ile Bitlis ValiliÄŸinden Zonguldak ValiliÄŸine atanan Ahmet Çınar Zonguldak’a geldi. Zonguldak Valilik binası önünde törenle karşılanan Vali Ahmet Çınar kendisini karşılayan Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, Ä°l Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Turhanlı, Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve daire müdürleri ile tokalaÅŸtı.
Daha sonra makamına geçen Vali Ahmet Çınar, kendisini karşılayan protokolü makamında kabul etti. Åžehir ataması hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak’a geldiÄŸi için mutlu olduÄŸu ifade etti. Kendisinin artık herkesten çok Zonguldaklı olduÄŸunu belirten Vali Çınar, şöyle dedi:
“Atamam Zonguldak’a ve ÅŸehrimize hayırlı olsun. Ben ÅŸuan itibariyle Zonguldaklı oldum. Ben çalıştığım her yerde ÅŸunu söylerim herkesten çok ben o ÅŸehirliyim. Burada da ben herkesten çok Zonguldaklıyım çünkü bir daÄŸda bir köyde herhangi bir mesele olur Zonguldaklı hemÅŸehrilerimiz gece uyurlarken onunla biz meÅŸgul olur onun kaygısını biz biliriz. Dolayısıyla iÅŸimiz gereÄŸi insanların kendi en yakınlarına dahi açamadıkları konuları bize getirdikleri bildiÄŸimiz için o ÅŸehrin her konusuyla alakalı olduÄŸumuz için en çok ben Zonguldaklıyım. Bu bir hissetme iÅŸidir. Çalıştığımız yerlerde edindiÄŸimiz tecrübelerden kaynaklı söylüyorum. Tabi kimse mükemmel deÄŸildir. Bende mükemmel deÄŸilim ama önemli olan iyi niyet ve samimi gayret çabadır.
Burada açık yüreklilikle ÅŸunu söylemek istiyorum. Zonguldak için çok iyi niyetlerimiz var ve samimi gayretlerimizde olacak. Bunu yaparken tek başına bir insan tek başına bir iÅŸ yapamaz. Bu iÅŸin tabiatı burada ÅŸehrin yöneticisi olarak bize düşen profesyonel olarak yapmamız gereken yönetim ÅŸekli bu ÅŸehrin bütün çalışanları, ilgilileri kamu görevlileri, sivil toplum kuruluÅŸları, meslek örgütleri, halkımız ve her kesimden bu ÅŸehre katkı saÄŸlayacak olan herkesi alan ve konusuna göre organize edebilmek ve takım oluÅŸturabilmek. Birlikte çalışacağız, birlikte bu ÅŸehre güzel ÅŸeyler yapmaya çalışacağız. Bu ÅŸehir için bu zamana kadar katkı saÄŸlayan ÅŸehre bir taÅŸ koyan herkese huzurunuzda teÅŸekkür ediyorum. Bu çalışmaların üzerine taÅŸ koymak için baÅŸlatılan ve yarım kalan projeler var ise hiçbir komplekse girmeden baÅŸlatılmış ÅŸehir için faydalı projeleri kendi projemizmiÅŸ gibi sahip çıkarak devam edeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo