13 o C Kdz. Ereğli

VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 4 yıl 11 ay 23 gün 5 saat 58 dakika önce 733

Haberi Paylaşın

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Bektaş, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak için geldiği ilçede, beraberinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve diğer ilçe protokolü ile birlikte Ereğli Belediyesini ziyaret etti.
Bektaş, ziyarette konuşmasında, “memleketin önemli mevkilerini işgal ediyoruz. Burda bir zaman geçiriyoruz. Bu zaman hem kendi hayatımızdan gidiyor, hem o memleketin, ilçenin, ilin hayatından, ömründen gidiyor. Dolayısıyla bu zamanı iyi değerlendirmek gerekir. Faydalı bir zaman geçirmeniz dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Posbıyık ise “Sözlerinizin aynısını düşündüğüm için buradayım. Yoksa Antalya’da, Bodrum’da veya torunların yanında olmam lazım benim şuanda. Ama halk büyük bir baskı yaptı, bizde Ereğli’yi çok sevdiğimiz için buradayım. Sayın Kaymakamımız bizim ufkumuzu açıyor, ben bu kadar tecrübeliyim ama çok eksikliklerim varmış onu da görüyorum. Sanat, bilim konularında Kaymakamımız, Amiralim birlikte çok uyum içerisinde çalışıyoruz. Onun için çok mutluyum. Çok büyük şevkle başladım işe. Şehirde bir barış havasının esmesi, halkın üst yöneticilerin birbirleriyle iç içe olmasını görmesi beni mutlu ediyor. Nazik ziyaretiniz için halkım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Posbıyık, Vali Bektaş’a şehirde yapılması gereken çalışmalar hakkında brifing verdi. Vali Bektaş’ın Ereğli Belediyesini ziyaretinde ayrıca Piyale Paşa Konağının “Deniz Müzesi ve Sanat Galerisi” olarak kullanılması maksadıyla restorasyon işlerinin Zonguldak Valiliğince yaptırılmasına ilişkin taslak protokol Vali Erdoğan Bektaş ile Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu arasında imzalandı.
Başkan Posbıyık daha sonra ziyaretin anısına Vali Erdoğan Bektaş’a çeşitli hediyeler takdim etti.

VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 22 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 5 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 2 saat 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 23 saat 27 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 20 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 4 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI