14 o C Kdz. Ereğli

VALİ BEKTAŞ’DAN BEÜ’YE ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 5 ay 22 gün 23 saat 51 dakika önce 551

Haberi Paylaşın

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Zonguldak Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş’ı makamında ağırladı. Çufalı, Bektaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette Zonguldak’ın tarih, kültür, turizm, sağlık ve sosyal açıdan gelişimine yönelik işbirliği ile yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Rektör Çufalı Zonguldak için üniversitenin önemini dile getirerek, şehre sağladığı, akademik, bilimsel, sosyo-kültürel ve ekonomik katkılardan bahsetti. Üniversite-valilik işbirliğinin şehrimizin gelişimine ve üniversitemizin büyümesine büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Çufalı; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak genelinde 11 farklı yerleşkede 37 bini aşan öğrencisi ile şehrin demografik yapısını büyük ölçüde etkilediğini, bu genç öğrenci nüfusunun, şehre sosyal ve ekonomik yönden canlılık kazandırdığını ifade etti. Şehrin öğrenciler için daha cazip hale getirilmesinin Zonguldak’ın gelişimine de büyük katkılar sağlayacağını belirtti.
Zonguldak için geleceğe yönelik projelerde işbirliğine hazır olduklarını belirten Vali Bektaş, üniversitenin ve şehrin gelişimine önem verdiğini söyledi. Rektör Çufalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Vali Bektaş’a teşekkür etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 18 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
10 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 saat 31 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 24 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 18 saat 58 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 17 saat 59 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 23 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 36 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 21 saat 25 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 22 saat 36 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !