Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ BEKTAŞâ€™DAN BEÜ’YE ZİYARET

VALİ BEKTAŞ’DAN BEÜ’YE ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti. 
BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Zonguldak ValiliÄŸi görevine atanan ErdoÄŸan BektaÅŸ’ı makamında ağırladı. Çufalı, BektaÅŸ’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Ziyarette Zonguldak’ın tarih, kültür, turizm, saÄŸlık ve sosyal açıdan geliÅŸimine yönelik iÅŸbirliÄŸi ile yapılabilecek çalışmalar deÄŸerlendirildi. Rektör Çufalı Zonguldak için üniversitenin önemini dile getirerek, ÅŸehre saÄŸladığı, akademik, bilimsel, sosyo-kültürel ve ekonomik katkılardan bahsetti. Ãœniversite-valilik iÅŸbirliÄŸinin ÅŸehrimizin geliÅŸimine ve üniversitemizin büyümesine büyük katkılar saÄŸlayacağına inandığını söyledi. Çufalı; Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin Zonguldak genelinde 11 farklı yerleÅŸkede 37 bini aÅŸan öğrencisi ile ÅŸehrin demografik yapısını büyük ölçüde etkilediÄŸini, bu genç öğrenci nüfusunun, ÅŸehre sosyal ve ekonomik yönden canlılık kazandırdığını ifade etti. Åžehrin öğrenciler için daha cazip hale getirilmesinin Zonguldak’ın geliÅŸimine de büyük katkılar saÄŸlayacağını belirtti. 
Zonguldak için geleceÄŸe yönelik projelerde iÅŸbirliÄŸine hazır olduklarını belirten Vali BektaÅŸ, üniversitenin ve ÅŸehrin geliÅŸimine önem verdiÄŸini söyledi. Rektör Çufalı da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek Vali BektaÅŸ’a teÅŸekkür etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo