Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VAKIF YÖNETİMİNE YENİ İSİMLER !

VAKIF YÖNETİMİNE YENİ İSİMLER !

(Erdemir Vakfı) olağan (seçimli) genel kurulu yapıldı.


EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Åž. Mensupları YardımlaÅŸma Sandığı Vakfı’nın (Erdemir Vakfı) olaÄŸan (seçimli) genel kurulu yapıldı.


Erdemir Kültür merkezinde dün (11 Nisan) gerçekleÅŸtirilen genel kurul, saygı duruÅŸunda bulunulup, Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸladı.
Divan Heyetinin seçimi ardından gündem maddelerine geçilen genel kurulda, Başkan Murat Kayıkçı, Vakfın faaliyet raporunu okudu.
Genel kurulda gerçekleştirilen yönetim seçiminde Kayıkçı yeniden Başkanlığa seçilirken, Ömer Bozoğlu, Ergün Üşengül ve Murat Engin yönetime yeni giren isimler oldular.
Vakfın Denetleme Kurulu Üyeliğine yeni isim olarak Tayfun Pamuksuz seçildi.
BAÅžARI DÄ°LEDÄ°
Bu arada genel kurula; beraberinde Åžube Sekreteri Birol Onay, Åžube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Ä°ÅŸ Yeri BaÅŸtemsilcisi ve iÅŸ yeri temsilciler iile birlikte katılan Türk Metal Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı, görev eseçilen yönetimi kutlarken, “Erdemir Vakfımız’da bu güne kadar görev alanlara emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür eder, göreve seçilen arkadaÅŸlarımıza baÅŸarılar dileriz. GerçekleÅŸen genel kurul Vakfımıza ve üyelerimize hayırlı uÄŸurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo