Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uzunmehmet Ve Maden Şehitleri İçin Mevlit Okundu

Uzunmehmet Ve Maden Şehitleri İçin Mevlit Okundu

Ereğli Belediyesi tarafından taş kömürünü bulan Uzunmehmet ve maden şehitleri için mevlit okutuldu.

Kestaneci Camisi’nde okunan mevlide, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin AÄŸlar, EreÄŸli Kömür Havzası AmelebirliÄŸi Biriktirme YardımlaÅŸma Sandığı Armutçuk Åžube BaÅŸkanı ve Maden Åžehidi Yakınları DerneÄŸi BaÅŸkanı Çetin YiÄŸit, EreÄŸli Ziraat Odası BaÅŸkanı Adil Pulat, maden işçileri ve vatandaÅŸlar katıldı.

EreÄŸli Kömür Havzası AmelebirliÄŸi Biriktirme YardımlaÅŸma Sandığı Armutçuk Åžube BaÅŸkanı ve Maden Åžehidi Yakınları DerneÄŸi BaÅŸkanı Çetin YiÄŸit, yaptığı açıklamada, ülke ekonomisine bulduÄŸu kömür ile katkı saÄŸlayan Uzunmehmet’i saygı ve şükranla andıklarını söyledi.

Yiğit, Uzunmehmet anıtının yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Soma’da maden ÅŸehitlerinin yakınlarına saÄŸlanan imkanların Türkiye genelindeki maden ÅŸehitlerinin yakınlarına da saÄŸlanması gerektiÄŸini vurgulayan YiÄŸit, şöyle konuÅŸtu:

"Uzunmehmet’i ve maden ÅŸehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Rahmetle anıyoruz yetmez bunları gerçekten de hayata dönüştürmemiz lazım. AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar bu konuda son derece duyarlı, kendisine de teÅŸekkür ediyoruz. Maden ÅŸehitlerini sadece anmayalım, destek olalım."

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından katılımcılara lokum dağıtıldı. 

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo