Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uyuşturucu ile mücadele sürüyor

Uyuşturucu ile mücadele sürüyor

www.ereglifm.com.tr


Zonguldak'ta "Bahar TemizliÄŸi 3" operasyonunda uyuÅŸturucu satışı yaparken yakalanan 2 kiÅŸiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı ve Ä°l Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğünce yürütülen soruÅŸturma kapsamında; "Bahar TemizliÄŸi 3" operasyonu gerçekleÅŸtirilmiÅŸ ve B.Y. (52), N.H. (48) uyuÅŸturucu satışı yaptıkları esnada yakalanmış ve uyuÅŸturucu ticaretinden yakalanarak gözaltına alınmıştı. Operasyon sonucunda 40 adet uyuÅŸturucu hap, 1 adet pompalı tüfek, 11 adet tüfek fiÅŸeÄŸi ve 8 adet tabanca mermisi ile uyuÅŸturucu madde ticaretinden kazanıldığı tahmin edilen 4 bin 250 TL para ele geçirilmiÅŸti. 
Emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından saÄŸlık kontrolünden geçirilen B.Y. ve N.H. sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmiÅŸti. Cumhuriyet savcısındaki iÅŸlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.Y. "uyuÅŸturucu ticareti" yapmak sucundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, N.H. ise adli kontrol ÅŸartı ile serbest bırakıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo